Daca vrei sa risti un cancer, mai vapeaza tu, inhalezi o chimicala in corpul tau, aroma aia, asta inseamna, ceva toxic chimic, nu e cum ai inhala mirosul unei flori care e natural acel miros.
Iar cu tigarile risti sa-ti faci plamanii praf si mai tarziu sa gafai si sa tusesti 20 minute, obosesti, etc, dar si un eventual cancer de plamani, insa ai zis ca nu-ti plac tigarile, asta e bine.
Fratele tau are dreptate.
Dar daca vrei probleme de sanatate, e okey, ce sa zic.
Eu nu am fumata in viața mea nici de curiozitate nimic deja văd limpede efectele foarte clar pe care le are asupra noastră adică uitate și tu nu vezi câte boli face îți pune viața in pericol și îți distruge sănătatea am întrebat mulți oameni de ce fumeza alți zic ca din prostie sau apucată din anturaje sa poată intra in acel grup alți din cauza la stres alți din necazuri și i-am întrebare ce simțiți ziceau ca îi relaxează îi liniștești mulți facă dependentă mulți își las copii foame numai sa aiba țigări și de băut știu le-am trăit și văzut pe toate astea sunt enorm de norocos ca le-am trăit și văzut așa mi-am data seama de enorm de mult și realizat
Eu nu fumez ca sa ma calmeze, eu fumez pentru ca imi place aroma si NU asta a fost întrebarea, va rog eu lasati-ma cu riscurile astea pentru ca toata lumea stie ce poti sa pățești de la fumat.
Ce le pot spune alor meu cand va urma inca o discuție cu ei?
E ceva nou pentru mine uite asta nu știam fumezi ca îți place gustul dacă tu ești conștient de toate bolile pe care le poți face oricândsi îți distruge sănătatea bravo ți-e
Hai ca deja fierb de nervi, o cerință nu poți citit si tu? Din nou, nu am întrebat asta asa ca lasati-ma dracu cu bolile voastre
E viața ta e alegerea ta tu stii ce este mai bine pentru sănătatea ta tu stii ce este mai bine pentru tine și viața ta nu eu nimeni altcineva bafta
Mediocrul123 întreabă:
Eva1997 întreabă: