| PureMagic2008 a întrebat:

La voi în liceu este sau există problema cu drogurile ca-n ziua de azi? Întreb asta fiind încă elev la liceu dintr-un oraș de provincie și văzând tot mai mulți adolescenți și tineri, colegi, drogându-se sau care vând droguri.

1 răspuns:
| 1onurSimion a răspuns:

Există pe tot globul pământească problema asta gravă! Pe care se trece cu vederea intenționat! Și nu se iau măsurile Adevărate, reale.

Din potrivă le-au legalizat în toată Europa orice este droguri, etnobotanice, poate avea ori și cine pe mâna lui acum. Fiindcă asta se vrea degradarea, distrugerea, oamenilor ei nu-și doresc binele la oamenii și le vor răul!

Fiindcă cum pot ajunge să controleze un om? Îl îndepărtezi de Dumnezeu, îl îndepărtezi de familia lui, îl îndepărtezi de sănătate lu, îl îndepărtezi de Hristos, îl îndepărtezi de identitatea lui viața lui, îl dai voie să consume legal băutura, etnobotanice, drogurile iar când omul ăla nu mai știe pe ce drumuri să apuce în viață! Poți face din el ce vrei!

Germania, Viena, Austria este plină de drogaț! Dumnezeul îmi este martor nici nu ies afară după ora maxim 8. Chiar dacă este sâmbătă și duminică nu ies, știu cei pe străzile astea, jale... și uite așa distruge și legalizează toată mizeria lor către Adolescenți, minori, copii de 12-13 ani care fumează să drogheză Dumnezeu îmi este martor, nai habar câte știu și am văzut. jale rău de tot...