Asa e la munca. Mereu vor fi oamenii preferati ai sefului care te para la sef sunt multi oameni si sunt diferiti
Aici nu-i vorba despre parat la sef, e vorba despre comportamentul oamenilor
Da, oamenii sunt rai. Majoritatea, nu toti.
Am un șef ok colegi ok. Dar nu ma simt confortabil sa stau cu ei la masa. Zona mea de confort e sa stau singur la masa.
Si ei zic ceva ca te vad singur la masa sau e ok?
Nu zic nimic. Fiecare stam cum dorim.
Din ce inteleg eu ti-e greu sa te integrezi in colectiv, corect? Asta cred ca se rezolva de la sine cu timpul, fiind intr-o echipa o sa fiti nevoiti sa lucrati impreuna pe anumite proiecte etc etc si o sa va imprieteniti cumva. Alta modalitate sunt iesirile cu echipa, la o bere, ceva de mancare, o activitate relaxanta, etc.
Eu vorbesc ca unii din colectivul asta au o problema. Sunt prea ingamfati si superficiali. Nu prea ai ce relatii sa formezi cu oamenii de tipul asta.
Daca isi permit sa-si traiasca viata la un alt nivel fata de al tau nu inseamna ca sunt ingamfati. Poate tu ii vezi asa pentru ca nu ai curajul sa te apropii de ei. Ai incercat si te-au respins?
Dar cine a zis ca isi traiesc viata la un alt nivel fata de al meu? Sa calatoresti si sa-ti comanzi chestii la poarta firmei te face mai superior decat celalalt? Nu. Dar sa se laude despre asta, sa vorbeasca chestii irelevante la locul de munca spune ceva despre trasaturile lor de caracter. Aici nu este vorba de curaj, este vorba de nepotrivier de caracter. Nu am ce impartasi cu astfel de oameni.
VasileRapidistu13 întreabă:
LisaJulie întreabă: