Depinde.Conteaza foarte mult ce fel de mancare, pentru ca pot aparea urmari negative, ce iti pot afecta viata sociala, bineinteles ca ma refer la ingrasat.Atunci de abia te gandesti ca ceva nu este in regula si incerci sa te automotivezi.
Da ce e fata?
La fete e mai greu
Poti,,pacali'' ochii si stomacul.
Pui portiile tale de mancare pe farfurii mici, de desert!
Ochii tai vor percepe ca fiind mai o portie mare, de fapt vei manca mult mai putin!
Iti poti controla propriul corp. Poti sa iti spui :Ajunge! Am mancat suficient.
Acum, depinde daca si vrei...
Da, un program, care te şi slăbeşte.
1. Fără dulciuri decât la 3 zile.
2. Să bei 1-2 l apă pe zi, mânânci la mese, şi nu amesteci mâncare din grupe diferite.
Ce cadou vrei de ziua ta?
Mancare in rest nimic
Dulciuri si sunt rele
Ai probleme cu mancarea?
Ea are cu mine vad
Hai la un meniu KFC
Nu fa din mancare un dusman! Se va razbuna...
Da,unica cale ar fi să o ascunzi cit mai departe .Eu doar așa mă mențin, pur și simplu o ascund cit mai departe .
Cum reusesti?
Pai este foarte ușor, dacă trăiești singur nu îți cumperi atita mîncare, ci cit mai puțină și în timp de obișnuiești. Dacă trăiești cu cineva atunci încerci să eviți cit mai mult frigiderul, repartizezi inprimele saptamini doar cate o bucată din fiecare, mai tîrziu chiar daca o să vezi multe ciocolate, diverse felurite nu o să mai ai nici o problemă.
In oras manc multe, de multe ori fara rost, nu manc dimineata apoi ma simt infometat si recuperez toata ziua
Da,știu,cînd vezi tot feluri de nebunii pur și simplu nu te poți abține fără să coinstetizezi cu adevărat ca nu trebuie să le consumi.
Ai dreptate
Da este sa mananci mai putin zilnic si la program si atunci se va micsora stomacu