| Ezyo a întrebat:

Lacrima este un semn de slabiciune sau de lupta interioara?

Răspuns Câştigător
| spaikizz a răspuns:

Interesanta intrebare! Depinde de om. De exemplu eu sunt sensibila si lacrima mi se pare un semn de slabiciune, pentru ca vreausa ascund acest lucru. Poate altcineva care ma vede plangand nu ia acest lucru ca pe un semn de slabiciune ci se gandeste ca in interiorul meu se petrece o lupta si eu doar ma descarc. Depinde de om. Ca sa intelegi ce vreau eusa zic sa iti dau un alt exemplu. Deci fiecare om percepe lcururile in functie de tipul lui de gandire. Degeaba eu cred ca lacrima imi tradeaza slabiciunea, daca cel care ma vede e o persoana "insensibila" si plange doar pentru a se descarca si nu pentru ca il doare ceea ce simte.

Eu sunt de parere ca oricuma ai da-o nu e bine. Deci mai bine ma abtin sa plang. Mie chiar nu imi place sa plan. Adica mai e si chestia ca sunt fata si toata lumea se oftica pentru faptul ca nu ma vede plangand. Dar acum pe bune, de ce sa plang? Intereseaza pe cineva lacrimile mele, supararile mle? Nu! Iar pe cei care ii intereseaza, le pot vedea si fara sa plang.

Oricum, foarte interesanta intrebare. N-am mai vazut o intrebare interesanta de mult timp pe TPU. Poate nu stiu eu unde sa caut.

2 răspunsuri:
| Meryem027 a răspuns:

Depinde de ceea ce reprezinta pentru fiecare dintre noi "slabiciune".Eu consider ca e un semn de lupta interioara, ce-si pune amprenta si pe exterior.Nu ai cum sa tii piept vietii intotdeauna, la un moment dat cedezi, necazurile sunt cat lumea.Nu stiu daca te poti numi slab, dar prin ea te poti descarca. Oricum, cele doua elemente, slabiciunea si lupta interioare se imbina pe undeva, exista o legatura intre ele.Totusi, mai bine sa nu fie nevoie de lacrimi, nu?

| Ralucush123456 a răspuns:

Pai da desigur daca plangi nu te simti mai slabit un pic

Întrebări similare