| TrendyHedgehog a întrebat:

Langa scoala unde invat e un barbat care vinde tot felul de bratari. El nu are magazin pru si simplu isi intinde bratarile pe jos si atat. Faza e ca prietena mea mi-a zis ca intr-o zi cand s-a dus ea sa isi ia niste bratari barbatul ala a pipaito pe picior si ajunsese pana sus cu mana(intelegeti voi unde). Si aseara eu cu prietena mea si inca o fata am mers la omul ala ca vroiam sa vad daca e adevarat ce mi se povestise. Cele 2 fete s-au prefacut ca pleaca si cand am ramas singuri barbatul ala a facut exact la fel:a inceput sa imi puna mana pe picior si eu normal m-am dat la o parte relede. Faza e ca eu cu prietena mea credem ca e pedofil pentru ca am vazut ca asa face la toti copii si eu ma gandeam sa ii fac o pza in timp ce pipaie un copil.Adica nu vreau sa raman indiferenta. Ce as putea sa fac?

P. S prietenei mele i-a zis ca cica ii da niste bratari gratis dar sa nu mai zica la nimeni ca altfel pica intelegerea.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Fa poza cand ai ocazia dar sa fie si fata lui apoi il dai in judecata/faci reclamatie.

| Aide a răspuns:

Clar este pedofil ori e vreun criminal. putem sti? aveti grija. si da este buna idea cu poza. aveti grija!

| EneDiana a răspuns:

Sigur este un pedofil! este foarte interesanta ideea cu poza si cred ca o sa mearga! bafta!

| MissAvocado a răspuns:

Ideea cu poza e foarte buna, dar nu va bagati in asa ceva mai ales ca sunteti fete si va poate viola sau cv de genu... vorbiti cu baietii de la voi din clasa sa fie prin preajma cand va pipaie sau asa in caz de orice sa sara in ajutor sau daca nu vor mai bine spuneti unui profesor sau dirigintelui, ori chiar sa anuntati politia. poate ca va e rusine sa mergeti dar nu trebuie deoarece e adevarul si puteti opri o fapta rea chiar psihopatica si asa politia o sa vina cu voi sa se confinga, poate chiar sa fie prin apropiere cand va pipaie.

| 愛日本 a răspuns:

Păi pentru binele tuturor fă`i o poză neapărat şi dăl la poliţie

| kilimanjaro a răspuns:

Da mah il dai in judecata ca te'a pipait si nici macar na'i 18 ani sal dai in judecata...si cui sai dai reclamatia? lu sefu lui?laughing)) GANDESTE INAINTE SA SCRI