Cat de alba ar fi pielea ta, nu inseamna ca nu te poti bronza. Nu trebuie sa mergi la solar, doar asigura-te ca vara asta vei profita de soare, mergand la plaja saptamanal daca ai ocazia, nu neaparat la mare, eu am in Brasov paradisul acvativ, sigur ai in Bucuresti un astfel de loc, pune niste banuti deoparte pentru vara, si cand vine profita la maxim, te poti bronza frumos mergand saptamanal.
Nu trebuie sa te iei dupa toti idotii, in trecut pielea alba era un simbol al nobilitatii deoarece taranii simpli erau nevoiti sa stea in soare sa munceasca; si acum pielea alba este un ideal de frumosete pentru multe persoane din asia spre exemplu. Am si eu pielea alba dar nu s-a gandit nimeni sa comenteze ceva pe tema asta. Oricum asta e doar o moda trecatoare, sa fii mai bronzat, tu poti merge oricand la solar sau undeva daca vrei pe cand cei mai inchisi la ten nu vor deveni niciodata albi
Draga mea nu trebuie sa te intereseze de ce spune lumea despre tine, nu baga in seama glumele, disprețul oamenilor si multe altele. Tu doar fi tu însuți si ignorai, Dumnezeu va avea grija de ei si ii va pedepsi.