anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lipsa cărui simț credeți că este mai rea și cu lipsa cărui simț credeți că nu ați putea trăi:
- lipsa auzului
- a văzului
- a simțului tactil
- a vorbirii
- a gustului
- a mirosului?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A văzului /auzului este cel mai lugubru scenariu, și ultimul care ar fi o oroare ar fi " a simțului tactil".

13 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

A vorbirii. Cu cine sa se mai certe nevasta mea? happy
Acum, pe bune, al vazului. Chiar sa nu mai vad nimic din frumusetile acestei lumi?

| AnemonaP a răspuns:

Lipsa vazului mi se pare cea mai rea și nu aș putea trai fără.

| RAY a răspuns:

A văzului, sa nu poți vedea este cel mai greu lucru

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

A simțului care le precede pe toate celelalte. Simțul vieții cuprins în tendința de supraviețuire care caracterizează viața. Aceasta a însemnat de la început o nevoie de libertate care nu există în materia cu non viață. Din aceasta a rezultat nevoia unei relație speciale cu mediul, care a determinat apariția simțurilor enumerate de tine. Dacă pierzi acest simț, te sinucizi.

| Drimmero a răspuns:

Toate sunt importante, nu mi-as concepe nici macar 5 minute fara vreuna din ele, dar sa traiesc toata viata asa.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Lipsa auzului pentru că-s dependentă de muzică.

| Lukasssz a răspuns:

Al vazului si al auzului

| Nirvanaaa a răspuns:

Cel mai rău simt pierdut cred ca e cel tactil. Ar fi ciudat tot ce atingi sa nu simți.

| CIaudiu a răspuns:

Lipsa vazului

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vederea si vorbirea.sunt aproape egale.

| Anuket a răspuns:

Gust. Să mănânci fără să simți cât de gustoasă este mâncarea, așa mănânci orice doar că nu poți sta flămând...
Pentru celelalte te obișnuiești, sunt soluții, numai că ai o arie mai mică de meserii în care poți lucra.
Dacă te referi la vorbire pe cale orală, se poate și prin limbajul semnelor la fel de bine și prin scris.

| alexandradlr a răspuns:

Bineînțeles a văzului deoarece este cea care te ajuta cel mai mult.

| Forneticugem a răspuns:

Lipsa a ei.