anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lipsa de inspiratiestraight face... Ce status sa imi imi pun astfel incat sa dea toata lumea clik pe el(am nevoie de cat mai multe clikuri)? Sa nu fie ceva obscen, poate doar amuzantbig grin
Merci!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nujtiu scrie ceva in genul CUTREMUR MAINE... click aici

9 răspunsuri:
| User a răspuns:

Ceva legat de sex... altfel nu intra numa' babele si sincer babele nu prea stau pe messbig grin

| HBK a răspuns:

N-ai tupeu sa-mi trantesti un click big grin

| hugo a răspuns:

Uimitor:O un om a sarit dpa bloc si s-a prins cu dintii de bordura:O! LOL! Glumeam! Incearca ceva gen: iarna revine, in xjudete zapa a atins y inaltime, o noua serie a filmului... noua versiune de yahoohappygen. xcum cine stie nu da click... tine mouse-ul pe status si vede link-ulbig grin

| SufletDeCopil a răspuns:

View My Webcamhee hee la mine functioneaza mereu laughing

| Bianca_4346 a răspuns:

Faza cu ''nu da click aici, te avertizez'' cred ca o sa meargalaughingeu daca as vedea la candva status asta chiar as da clicklaughingcuriozitatealaughing dupa ceva vreme sa il schimbi ca se prind toti si nu mai da nimeni click.

| ceco a răspuns:

Ma sinucid...toata lumea e curioasa cand e vorba de asa cevalaughing

| baietzelu a răspuns:

Nu da click aici, te avertizez.
Multa lume o sa dea click.happy

| KromZ0R a răspuns:

In loc sa iti pui status mai bine scrii pe google SWLE sau intri pe http://swle.yarold.eu, iti faci cont si inveti sa faci credit pentru voturi;) succes
Si ca status poti sa pui Uitati o veverita schioapa! click pe status sa vedeti;)