anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Locuiti la bloc sau la curte?
Cum stati cu caldurica?

Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Locuiesc la bloc si am centrala murala proprie de apartament,- Vaillant,- deci pot sa imi fac in casa ce temperatura doresc caci este mult mai economic. La noi in bloc in aceata iarna, caldura s-a dat mult mai tarziu si lumea a cam tremurat de frig, dar noi am avut confortul pe care ni l-am asigurat cei drept cu efort financiar, dar va asigur ca merita. Cand sunt plecata din Bucuresti, inchid caldura si fac si economie dar reveniti acasa deschidem centrala si ne asiguram caldura dorita doar in cateva minute. In scurt timp avem o atmosfera placuta in casa si nu depindem de nimeni, fiind mult mai economic si confortabil. Lucien.

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Stau la bloc, căldură este cât să stau confortabil în sânul căminului.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

La curte. E destul de caldbatting eyelashes

| Silvia a răspuns:

La bloc si iarna asta nu a fost exagerat de cald. Din contra.

| User a răspuns:

Curte. e ok.

lolita
| lolita a răspuns:

La bloc, nu am pus caldura prea mult deoarece pe la mine nu este asa de frig, mai bine ma intrebai cum suport caldura. laughing

| Ana a răspuns:

Eu locuiesc la bloc si sa stii ca n-am dus lipsa calduricii deloc iarna asta happy

| madalicious a răspuns:

La bloc. Dar caldurica aia fuge. Imi ingheata fundul cateodata daca nu ma bag in plapuma.laughing)

| OanaG a răspuns:

La Bloc love struck

Stau in tricou. E cald...love struck

luciana
| luciana a răspuns:

Vreau sa va mai spun ca verisoara mea locuieste in cartierul Berceni din Bucuresti si ea chiar si iarna sta cu geamul deschis asa de cald este, insa asta se intampla doar la blocurile din Berceni, unde agentul termic are o temperatura de invidiat de la centrala de cartier si nici nu se risipeste pe traseu. Deh, oamenii au fost gospodari si asta se vede, ei intretin cum se cuvine instalatiile, dar asta cere pricepere, truda si desigur si multa experienta. Lucien.

| Hombre a răspuns:

La curte si caldurica din belsug.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stau la bloclove struck. E binewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La curte. Cu caldura stau invers proportional decat cu buzunarele: daca stau la caldura, luna urmatoare am buzunarele goale. Asa ca incerc sa obtin un echilibru.

| tiulia a răspuns:

La bloc, la etajul 8. Noi nu ne-am pus repartitoare inca, poate de aceea este inca atat de cald. Dar asa cum a spus si Luciana, poate ca este mai bine sa nu depinzi de altii. iar o centrala termica poate fi o solutie foarte buna. Daca vrei sa vezi preturi si detalii tehnice, poti sa incerci si aici: http://www.calorserv.ro/produse/Centrale-Termice