anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lome am nevoie urgent de ajutorul vostru. luna trecuta am primit un sms super benga cu mos craciun era asa: nu pot sa cred ca mai mintit, am avut incredere in tine, m-a degzamagit blabla, apoi urmeaza un spatiu mare si pe urma scrie..nu pot sa cred ca mi-ai spus ca mos craciun nu exista... din greseala l-am sters si il vreau inapoi daca stiti cumva mesajul scrietimilsad este urgentcrying

Răspuns Câştigător
| Céline7 a răspuns:

Eu cu tine am terminat pentru totdeauna, pana aici a fost, am aflat ce ai spus si ce ai facut...nu mai pot sa ma prefac ca nu stiu nimic...nu-ti permit sa zici toate aceste lucruri.De la tine nu m-as fi asteptat niciodata, eu am avut incredere in tine si ce ai obtinut cu asta? Ce te duci sa spui in gura mare? ca MOS CRACIUN NU EXISTA? Asta e?

3 răspunsuri:
| Daienutza99 a răspuns:

Nu-ti fa griji ca nu e nimic grav laughing. Era o farsa si mie mi-au trimis-o multi.

| elasexygagica a răspuns (pentru Daienutza99):

Daca ai mesajul mi-l scrii te roglove struck iti dau fundalove struckte rog mult

| vangheliss99 a răspuns:

Bai da mos craciu exista, si sirenele, si monstrul din locneslaughing joc poker in fiecare seara cu ieilaughing.