Este greu de spus, as vrea sa calatoresc in toate acele capitale si sa nu locuiesc undeva mult timp, sa vizitez toata europa, nu am banii
Din punct de vedere al optiunii mele, as alege Londra pentru a fii aproape de echipa mea de suflet, dar doar pentru atat as locui in Londra, doar pentru a merge la meciuri,, in rest aleg fara doar si poate 'Cetatea Eterna', adica Roma.
Londra, Doctor Who m-a facut sa indragesc rafinamentul britanic, desi as alege si Parisul, frantuzoaicele sunt date naibi.
Nicaieri. Nu mi-ar placea sa stau intr-un oras mare. Prea multa aglomeratie. xD
Foarte bine. Cred. Sper.
Pai in fiecare este cate ceva frumos, eu nu pot alege. Fiecare tara are frumusetea ei, fiecare ne arata ceva diferit. As trai in toate
Nu imi place Londra ca oras. Urasc aglomeratia asta nenorocita. Oamenii si vremea, da. Parisul e foarte frumos ca oras, nu prea stiu oamenii ca nu am schimbat mai mult de 2 vorbe. Roma imi place ca oras, oamenii. La fel ca Londra, urasc traficul. Are multe locuri frumoase totusi. Celelalte nu le-am vizitat sa stiu. Ce as alege? Venezia .
Mi-ar place sa locuiesc in oricare din capitalele de mai sus, dar Moscova ma atrage cel mai mult.
Din cele mentionate mai sus probabil madrid, daca mai putem adauga variante, SUA. Indiferent de stat si conditii
Hmm,nu ma pot hotara intre Atena si Roma, cred totusi ca grecoaicele sunt mai frumoase, deci aleg Atena.