| JusTK1dd a întrebat:

LooooOoOme Mor De Plicti`seala dati-mi si mie niste sfaturi ce sa fac sa scap de plictisealastraight face

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Buna.
Este foarte simplu.
Poti sa joci un joc pe computer (IMVU, Plants vs Zombie, Bejeweled, Chuzzle, sau alte jocuri de pe diferite site-uri).
Daca vrei poti raspunde pe TPU.
Apoi daca vrei poti sa citesti ceva.
Poti sa desenezi.
Poti sa iesi afara cu prietenii.
Daca ai un caine, iesi la plimbare cu el.
Du-te in parc.
Uita-te la un serial (anime).
Asculta muzica.
Sunt atatea de facut...

13 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Uite cu "cheful asta nebun" m-am trezit si eu azi si ca sa scap de plictiseala putin si de caldura care ma omoara am inceput sa fac curatenie laughing))spor la treaba!

Răspuns utilizator avertizat
| BlackR0se a răspuns:

Ahh...si eu ma plictisesc x_x
Habar n.am ce sa fac...
Am trimis si eu o intrebare ca a ta si am primit:
-citeste o carte
-fa.ti un blog
-compune
-deseneaza
-gateste
-invita pe cineva la tine
-mergi la padure/strand/in parc cu prietenii
-asculta muzica
-urmareste un film
-intra pe site-uri noi...
-stai pe mess
thinking

| Andreea_2128 a răspuns:

Poi asculta muzica, deseneaza, citeste, scrie, fa-ti conturi peste tot, citeste bancuri, uita-te la filmulete amuzante, fa poze, plimba-te, vorbeste la telefon si pe mess, etc. Nu mai stiu ce sa iti zic. Funda?batting eyelashespuppy dog eyes

| hellen18 a răspuns:

Cauta pe youtube poze amuzante sau descarca counter-strike ca nu te mai saturi de el big grin! pl s fundabig grin

| vibeantonio a răspuns:

Cauti jocuri pe internet si te joci, raspunzi la intrebari pe TPU, asculti muzica, vorbesti cu cineva la telefon, iesi cu prietenii afara, dormi o ora, iti instalezi un joc cum ar fi :Imvu, sau pur si simplu uitete la tv
Funda:X?

| vibeantonio a răspuns:

Ce ma bucur ca ai dat funda unuia care a repetat dup mine tot si a raspuns dup 2 ani

| anoniiiiiimmm a răspuns:

Asculta bug mafia \m/, sau dormiwinking tongue

| Elenika a răspuns:

Descarca-ti un joc gen gta,call of duty, counter strike, san andreas, sims...si o sa iti treaca repede plictisealabig grin

| dulche a răspuns:

Te duci pe plaja cu prieteni si va bagati cu capu in apa laughing

| mirymire97 a răspuns:

Pai vremea se face frumoasa. ai putea sa iesi pe afara... sa organizezi un picic cu prietenii love struck

| Kilari99 a răspuns:

Pai nu stiu ce sfaturi sa-ti dau dar iti zic cemi trece prin cap.Primul sfat:vb cu prietenele tale, al 2-lea sfat uitate la tv astea mi-au trecut prin cap acum