Nu...pentru ca isi merita pe deplin soarta.
Auzi... el se distra cu droguri, femei, chestii si noi sa dam bani pentru el...Eu unu nu's de acord! Ma mir cum de vor italienii sa-l ajute...in loc sa-l lase sa vada ca fiecare fapta are si consecintele ei.
Nu stiu... poate sunt eu prea rau dar asta e parerea mea.
Poate daca as avea si ar cere ajutorul DA. Ma uimeste insa capacitatea persoanelor publice de a scapa de probleme, tactica folosita uneori pentru a strange bani... dar un om simplu? Cate compromisuri uneori neplacute e necesar sa faca sa poate reusi? Ma intreb cati dintre acei oameni asa darnici mi-ar da mie. o necunoscuta bani sa scap de problemele cotidiene ...sau doamne fereste daca as avea o problema mai grava? Nici macar 10 % tind sa raspund tot eu.
Diav0la bine punctat. Si cel mai bun exemplu sint bolnavii care nu au bani sa-si plateasca tratamentul. Cine se oboseste sa-i ajute? Pentru ca statul nu prea. Dupa ce au contribuit constiincios la asigurarile de sananate, cind au nevoie de tratament, sint pusi sa vina cu medicamente de acasa, sau cind trebuie sa fie operati in strainatate, trebuie sa obtina hirtii si aprobari si sa treaca prin umilinte, pentru ca in final sa aiba toate sansele sa nu li se aprobe nimic. Exemple duium la stiri.
Fiecare cu soarta lui dar nu iti face tu grijii pentru el ca are cine ii da, cum si maradona are de dat o gramada de bani unui club si nu i a dat nici acum de 20 si ceva de ani.
Pentru mine Mutu-i un curvar, Beckham de Romania.Ca fotbalist, jos palaria, ca si caracter, zero barat.
Nu va faceti griji pentru Mutu, il ajuta socru-sau, de aia s-a insurat cu girafa aia de Consuelo si a lasat o fata de aur ca Alexandra Dinu.
Nu, n-as da niciun leu chior pentru Mutu A ajuns "mare" si a luat-o razna complet, droguri, tarfe, orgii si alcool...
Nici eu nu i-as da nimic. Este el sanatos? Atunci se descurca singurel sa iasa din bucluc, asa cum a intrat.
Nu-s prea mare fan. Adica il urmaresc cand am ocazia la Fiorentina, tin cu el la fotbal dar ca om nu-l simpatizez. Si da, un euro as da. El nu e om? Nu mi se pare corecta decizia luata. Trebuia sa-i dea amenda toti banii luati de la Chelsea, nu aceasta suma diabolica. Acum, indiferent de caracterul lui, de ce sa ne bucuram de necazul lui? Cine ne-a salvat de atatea ori din **** la nationala in ultimele minute? Atunci nu mai era drogat si derbedeu?
Si ca sa-ti raspuns intrebarii, da, as da fiindca nu mi se pare decizia corecta luata fata de el. Atat timp cat nu m-a deranjat cu nimic, nu ne-a denigrat ca popor iar la nationala si-a vazut de treaba lui, de ce sa n-o fac si sa iau acum sa-l imprastii cu noroi? Nu-i plang de mila, nu-s suporter Mutu dar as bate obrazul celor de sus care l'au vorbit de rau. Daca nici la rau nu lasi omul in pace, atunci cand si unde, in mormant? Ca daca ar fi sa moara, va aud pe toti ca sarmanul, c-a fost un mare jucator ca etc etc.
Sa fim solidari, sa ne vedem de carutele noastre si sa ne imaginam ca poate in viata om gresi si noi iar instanta probabil n o sa cantareasca conform legii sentinta finala. Si atunci sa-ti mai dea si altii in cap. Ganditi-va la asta, si dupa reprosati si jigniti. Macar aveati bunul simt sa spuneti Nu, si atat.
Pt. postul asta, chiar o sa donez un Euro, chiar daca e nesemnificativ
Romani se fac de rahat mereu: in toata tara noastra, in tari straine, in diverse ocazii stupide deci cu ce este diferit daca il ajutam pe mutu? cu absolut nimic e doar o "fapta buna" la ordinea zilei. Eu nu voi da bani pentru nici un fotbalist in viata mea din nenumarate motive
iata cateva:
1) din cate stiu eu in fotbal se castiga foarte bine deci banu' nu e o problema dar trebuie sa fii idiot sa faci datorii mai mari ca averea ta
2) nu stiu nume fiindca nu sunt un fan al jocului dar multi fotbalisti sunt implicati in ilegalitati gen droguri si alte porcarii...
3) respect pentru fotbal nu mai este fiecare meci se termina cu suporteri care se iau la bataie si arunca cu petarzi, fumigene si trebuie sa intervina politia cu bate, astfel stau si ma intreb cum pot sa donez niste bani catre cineva care deja are o avere FOARTE MARE iar ca sa am si eu asa ceva ar trebuie sa muncesc vreo 100 de ani fara pauza, bine inteles o munca cinstita?
Daca chiar vreti sa ajutati in tara asta sunt o multime de oameni care au probleme poate chiar nu tot atatea reclame cu subiect informativ despre donatii dar sunt cateva. A fost gala unicef unde puteai sa suni si sa donezi cat de putin, spitalul marie curie din bucuresti are nevoie de o sala de operatie pentru copii cu probleme la inima dati un sms la 858 si donati 2 euro (aici am dat si eu sms). In consecinta va las pe voi sa decideti sa fim solidari si sai salvam averea lui mutu sau sa ajutam la crearea unui centru care ar putea intr-un final salva nenumarate vieti care au dreptul la viata!
Prieteni dragi voi il plangeti pe mutu? voi stiati ca socrul lui este cel mai puternic om din rep dominicana? este si presedinte si guvernator de banca si om de afaceri.Si acum noi ce sa facem? sa strangem bani sa ii platim prostiile lu mutu? voi ati auzit vreodata sa faca mutu un gest de caritate sa ajute pe cineva bolnav cu un euro din tara asta? eu zic ca e mai bine asa ajutam persoanele care intr-adevar au nevoie de ajutor, sunt atatia copii bolnavi de leucemie, sunt atatea mamici tinere care se imbolnavesc de diferite boli f grave, pentru asa ceva trebuie sa strangem bani, nu pentru mutu. Voicum va-ti simti mai bine? sa salvati un copil de la moarte sau sa il salvati pe mutu de o datorie pe care sia facut-o cu mana lui?
Totul este declarativ.Cand se trece la fapte numarul generosilor scade.Cu ce castiga acum Mutu isi poate plati datoria asumandu-si un trai mult mai bun decat al meu.Pedeapsa este totusi prea dura, netinandu-se seama de faptul ca a reusit sa se redreseze.
@Flav, eu am avut bunul simt sa donez mai mult de un euro pentru copiii abuzati. Nu credeam ca nu am bun simt pentru ca am raspuns la o intrebare si am si argumentat. Este opinia mea si banii mei, deci pot face ceva mult mai folositor cu ei decat sa il ajut pe Mutu sa isi tina strans averea. Cred ca esti microbist si te inteleg, dar daca are banii sa plateasca si ii va face la loc, mai are timp. Nu cred ca trebuia sa ne certi asa de aspru
Draga mea Oliana, nici nu m-am uitat ce useri l-au vorbit de rau, ce doar am citit comentariile pe ansamblu si mi se pare putin deplasat faptul ca il criticati si acum cand omul e-n belea. Daca nu esti de acord, puteai sa te abtii sau ceva. Microbist, nemicrobist ( desi, ai dreptate, sunt microbist ) oricine era, suma ceruta mi se pare exagerat de mare. Este roman, ne reprezinta peste hotare, si nu avem multi care o fac. Drogat, derbedeu, bagabont, afemeiat cum e, n-a dat in cap la nimeni, n-a omorat pe nimeni. 17 milioane de euro? Sa fim seriosi. Macar o reactie de respect era sa nu comentam daca nu suntem de acord sa donam un euro. Multi gresim in viata, iar el si-a recunoscut greseala.
N-o considera ca pe o ofensa, felicitari ca ai donat la copii abuzati, dar mi se parea mai normal sa tacem din gura daca nu suntem de acord cu necazul unuia de-al nostru, mai ales intr-o tara unde suntem denigrati complet!
@flav-tu te consideri reprezentat de catre un drogat? grav!
in acest context, am putea fi la fel de bine reprezentati si de catre tigani, de catre hoti si de catre toti cei certati cu legea.eu unul nu ma consider reprezentat de catre un drogat, un bagabont si mai cum, involuntar sau nu, l-ai numit tu. ti se pare mult o asa suma? nu eu l-am pus sa consume droguri, daca a facut-o, a facut-o cu buna stiinta, caci mi-ar fi greu sa cred ca a facut acest lucru in necunostinta de cauza. daca ar fi sa fie asa, atunci cum te poti considera reprezentat de catre o persoana fara discernamant? sa fie sanatos, nu voi da absolut nimic pentru el, cu toate ca ceea ce s-a vehiculat a fost la misto.
Columbieny trebuie sa dea bany... lor le-a facut reclama la "faina columbia"... daca il prindeau cu tuica... ii dadeam
Mutu e un papagal idiot care tragea trage si va trage pe nasuc cate una alta, si ma gandesc ca am si eu de dat vreo 5 mii de euro cuiva, ce zici crezi ca puteti dona cativa euro si pentru mine, mana de la mana si facem o gramada
Emilia19 întreabă: