| skyfallz a întrebat:

Lumea imi spune doamna, sunt mai grasa decat acum 2 ani chiar daca mananc mai puțin decât o făceam atunci, sunt urata, sunt considerata nebuna de toata lumea (credeam ca nebun inseamna sa nu poti judeca), nu pot simti emoții de aproape 2 ani si mai trăiesc și în timpurile de pe urma. Se poate mai rău de atât?

2 răspunsuri:
| CassiusAlexander a răspuns:

Da, se poate, dar trăiești în bula ta de victimă și nu mai vezi ce e afară.

Nu ai cum să mănânci mai puțin și să te îngrași. Deci, nu mănânci mai puțin.
Dacă pentru tine părerea altora dictează părerea ta, e cam trist. Și dacă a fi urâtă înseamnă totul pentru tine, iar e trist. Și ce dacă ești urâtă? Poți fi urâtă și să mai ai 100 de calități pe lângă care să compenseze și mai mult de atât. Dar dacă pentru tine treaba asta e așa importantă înseamnă că tu crezi că în afară de aspectul fizic nu mai ai nimic de oferit.
Acesta este iar un caz în care "toată lumea" se referă de fapt la 2-3 persoane care probabil nici nu te cunosc și nici nu au fost așa serioși precum crezi tu. Știu asta. Nu ești nebună, dar se vede de ce altii ar putea spune că ești. Evident, metaforic. Pentru că te limitezi și accepți orice insultă ca pe un adevăr imbatabil. Ceea ce nu este nebunie, dar prostie sigur este.
Nu poți simți emoții? Cum? Numai în mesajul ăsta pe care l-ai scris ai transmis: ură, disperare, gelozie, indignare și lista poate continua. Să spui că nu simți emoție doar pentru că nu ai prieteni cu care să ieși pe afară și să te distrezi e o mare iluzie. Un om care nu simte nu se ofensează așa la niște comentarii aruncate în vânt.
Timpurile de pe urmă ori le trăim toți, ori niciunul, deci nu ești specială.

| RAY a răspuns:

Se poate mai rău de atât? da,sa te plangi pe TPU, numai te plange,nimanui nu ii pasa de tine,sa stii, raspundem asa din plictiseala, uni cu nu conteaza grasimea sa fie cat mai mare, fizicul nu conteaza si sufletul, slabeste daca esti grasa, nu iti cauta scuze gen nu conteaza, sa moare dusmani ca imi invideaza grasimea mea