| xXx3оЛуШкАxXx a întrebat:

Lumeee! Careva ma ajuta? Ce este ala un id? M-am saturat toti ma intreaba id-ul meu dar eu habar n-am ce e asta...plzzz...Fundoi mare mare!

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

Id-ul e ala pe care il folosesti sa vorbesti pe messenger, adica adresa de messenger/mail(dar fara "@yahoo.com")... Iti trimit un exemplu prin mesaje, sa gasesc ceva care sa nu fie real.

5 răspunsuri:
| ozulll a răspuns:

Tu ai reusit sa postezi(scrii) asta pe site-ul(saitul) asta pentru ca ai un id(proprietatea ta aici, apropiata de 0)...laughing si chiar ai copii care raspund...

| M0nique a răspuns:

E adresa de messenger big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce este ala un id? Cum nu stii? ID = item definition, adica se refera aici la adresa de messenger/mail.

| Y3aaHH a răspuns:

De obicei cand cineva te intreaba care este ID-ul tau se refera la ID-ul e Yahoo Messenger. ID-ul de messenger este un fel de username(cu care te loghezi) pe Yahoo Messenger. In caz ca nu stii, Messenger-ul este un fel de program cu care vorbesti cu alte persoane. Lumea iti cere ID-ul pentru a te adauga in lista lor si a putea vorbi cu tine.

| GanjaMan_1657 a răspuns:

XXx3оЛуШкАxXx un ID : adresa ta de yahoo yahoo messenger de exemplu ion_popa@yahoo.com --> ID: ion_popa