| SunshineSunrise a întrebat:

M-a băgat unul in seama pe Instagram cu care nu am mai avut pana atunci nici o treaba. Nu îl văzusem niciodată. Imi dădea mesaje si se comporta de parca ne stim de o viață. Din primele zile insista de mine sa iesim. Eu ii spuneam ca o sa iesim "maine" des. Dar nu ieșeam pana la urma pentru ca ori aveam treaba (intervenea ceva sau nu ma incadram în timp) ori aveam persoane cu care ieșeam deja, ma stiam cu ele. Si el pana la urma m-a blocat si imi daduse sms sa ma înjure și să imi spuna ca nu am viata sociala, nu am familie, drogata fara viitor si tot felul de cuvinte foarte grele. Eu in aceasta perioada am tot consumat anumite substante pentru ca am avut o perioadă foarte urâtă și am fost în depresie, dar nu sunt genul de persoana care sa abuzeze de ele, caci după ce mi-am revenit din acea depresie nu am mai consumat. Acel om se lua de mine pentru ca nu aveam acea dorință sa ies cu el si ma făcea oală si ulcele, ca daca vrea se p*** pe mine, ca e peste mine si era genul de om din liceul sportiv Saligny Bucuresti care se lauda ca are femei de lux cu care făcea sex si isi punea la story-uri pe Instagram cand făcea sex. Intrebarile sunt: Sa ma simt prost pentru cum m-a tratat? Eu pun la suflet asemenea vorbe. :/ Stiu ca am gresit cu substanțele interzise. Ce părere aveți de comportamentul lui? Am gresit ca i-am promis in fiecare zi ca ne vedem si a intervenit cate ceva? A avut dreptate ca sunt vai de mine si ca se p*** pe mine? E normal comportamentul lui?

31 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SunshineSunrise):

In realitate as fi fugit mâncând pământul laughing
Am răspunsuri logice, tu n-ai logica.