anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-a muscat un prost de obraz...si s-a invinetitstraight face... ce sa fac? s-imi treaca mai repede? in cat timp trece? mi-au ramas si urmele de la dintistraight face Ma omoara mama daca ma vede.straight face

9 răspunsuri:
| Criiistinutsa a răspuns:

Acopera cu fond de tenbig grin

| Jony123 a răspuns:

WTFFF? rolling on the floor trist nu gluma, deci wtf... ce prost poate sa fie ala laughing sa te razbuni pe el nu gluma. Ce sa faci? nu stiu in afara de niste crema hidratanda nu prea ai ce sa faci... poti sa te dai cu font de ten putin dar nu foarte mult sa se vada ca ascunzi cv. evita si tu sa stai cu partea aia spre mama ta, ca sa nu te vada. imi pare rau, vezi ce faci ca sa te razbuni

| harciog a răspuns:

Ai pus-o sa ma ierti.In cazul in care nu esti proasta si tu, microbul prostiei va domina si se va impune intii in organism prin acea muscatura dupa care va patrunde iremediabil si in mintea ta.

| loveyourkiss a răspuns:

Ar trebui sa nu mai dai ochii cu mama ta vreo saptamana, pentru ca nu o sa treaaca asa repede. Incearca sa dai cu o crema hidratanta ca sa nu se vada asa de tare cu un fond de ten.

| XxBlueRosexX a răspuns:

Fo sa treaca in 3 4 zile cam asa...pana atunci fate cu font de ten si cu pudra peste si nu o sa se vada tare

| Woodenpints91 a răspuns:

Dacă nu te-a omorât mă-ta când a văzut că tu habar nu ai să scrii, nu te omoară nici dacă vede că eşti muşcată.

| RetardedRacoons a răspuns:

Singura solutie e sa-l musti pe ala de maciuca.

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

rolling on the floor ce prost rolling on the floor si de ce sa te omoare daca ai urme?

| BigfootXXL a răspuns:

Eu zic să te duci urgent la doctor că poate ai luat rabie... cel mai bine este să faci un vaccin anti tetanos!