| xCosmax a întrebat:

M-a simt foarte singur ( foarte singur) si mi-e rusine sa le spun fetelor ce simt ce ar trebui isa fac?( dau funditaaa*_*

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Sa ai prietene e suficient ca sa fii in companie, le spui ca o duci bine in viata.

1 răspuns:
| AdelinaC a răspuns:

Pai ce varsta ai?

Chiar daca te simti singur,nu te poti duce la o fata si sa-i zici in fata,,ma simt singur, vrei sa fii cu mine?"pentru ca nu o sa te ia nimeni in serios, cu atat o fata matura.
Ca sa scapi de senzatia asta depinde foarte mult de varsta ta... Daca ai pana in 16-18 ani sfatul meu este sa te apropii de parinti pentru ca ceea ce simti tu acum nu este altceva decat o criza a varstei si parintii sunt singurii care te vor ajuta, te vor iubi si te vor sprijini neconditionat.Nu are sens sa iti gasesti refugiul in fete pentru ca mare parte din ele sunt usuratice si vei fi parasit exact atunci cand vei capata incredere in ele(fapt ce te va rani si mai rau). Arata-ti afectiunea fata de oameni(dar nu in sensul de a iubi o fata)ajutandu-i si fiind inconjurat de prieteni(cu care sa iesi la un film, la un fotbal, etc)
Daca ai peste 19 ani(ceea ce nu prea cred,judecand dupa nevoile tale)de abia atunci ar fi cazul sa incerci sa iti faci o prietena frecventand locurile normale, unde poti gasi fete serioase(exclus baruri, discoteci sau parcuri).