| Sara2 a întrebat:

M-a sunat un fost prieten(nu-l mai iubesc) si mi-a pus o manea de jale in telefon, ce ma fac? ma pufneste plansu la cat de trista e melodia

8 răspunsuri:
| andalu a răspuns:

Putem sa stim ce manea iti pune? Vrem si noi sa plangem! macar interpretul, te rugam!

| addme a răspuns:

E doar o melodie. din moment ce este fostul prieten nu vad ce rost are sa te mai gandesti la el. si daca te lasi dusa de nas de o melodie de jale inseamna ca ai probleme MARI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...si multi au sarit gardul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as fi repezit in gitul lui numai la gindul ca mi-ar pune manele.Si l-as fi strins, si l-as fi strins pina cind ii ieseau ochii cit cepele.

| Bacemi a răspuns:

Gandeste-te la motivul pentru care ar face asa ceva.
Ce ti-a spus la telefon. A vrut sa isi bata joc de tine sau sa doreasca sa va impacati? Incearca sa uiti de episodul acesta, asculta muzica vesela, iesi afara.

| Lady_2803 a răspuns:

Daca nu-l mai iubesti atunci lasa-l in pace! Nu trebuie sa te fortezi sa placi pe cineva...si melodia nu conteaza! poate vroia sa faca misto de tine.majoritatea baietilor asa sunt!

| death a răspuns:

Sincer, şi eu aş plânge dacă mi-ar da cineva să ascult o manea, indiferent dacă e sau nu de jale. Mi-ar fi milă de urechile mele. Ce să faci? Regrupează-te şi răzbună-te. Sună-l pe cocalar şi dă-i să ascumte Cannibal Corpse - Hammer smashed face, Kataklysm - Face the face of war, W. A. Mozart - Marşul turc, Amon Amarth - Guardians of Asgard sau orice ar extermina un manelist. Dacă vrei, îţi trimit eu muzica respectivă, dar să scrii pe crucea lui că şi eu am ajutat la nimicirea creaturiilaughing

| Sara2 explică:

A zis ca ii e dor de mine si ca vrea sa ma vada, iar eu i-am repetat de 1000000 ori ca am prieten da nu pricepe
@alecor melodia era a denisei - in lume as pleca