| Sara2 a întrebat:

M-am angajat pe 12 octombrie, si la inceputul lunii noiembrie acum a inceput sefu sa imi caute nod in papura, eu eram mereu precauta, si prompta si tot ce ma intreba stiam tot, faceam totul ok, se enerva cand veedea ca stiu tot, a inceput apoi sa ma puna in dificultate si sa ma acuze de chestii grave care nu le faceam, ii si demonstram si seful tot pe a lui o tinea, a vazut ca nu merge in nici un fel mi-a zis ca se fac restructurari si nu voi mai lucra, ce parere aveti de treaba asta? ma simt f prost ca am fost data afara fara motiv, ce pot face?

1 răspuns:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Mare lucru nu prea poti face daca motivul pentru care te-a dat afara vorba aia a fost restructurarile. Dar oricum poate invoca si perioada de proba, depinde si de ce ai semnat tu cu firma respectiva asta daca ai semnat ceva. Dar practic ai lucrat mai putin de o luna deci aproape oricum ai lua-o el are puterea si din pacate dreptatea chiar daca e asa cum e.Motivul doar el il stie, nu i-a placut de tine din cine stie ce motive, a avut pe altcineva caruia i-a promis postul tau, cauze sunt multe si mai toate neortodoxe.Nu prea poti invoca restructurarile daca angajezi un om acum o luna asta ca idee. Ce sa faci e sa iti cauti un loc de munca unde sa nu intalnesti un astfel de sef.Cu chestii din astea trebuie din pacate sa te obisnuiesti.Eu iti urez bafta!