Da, am fost pusă, dar în altfel de împrejurimi [nu mi-a făcut mie nimic, lucruri "urâte" care le făcea el în general]. Acum ne înţelegem ceeel mai bine
Îl iei şi porţi o discuţie cu el, în care'i spui că o singură greşeală sau un pas greşit nu-l vei mai trece cu vederea. Ştii, îi cam urât aşa ca el să'şi bată joc şi tu să ierţi fără oprire. Dacă e prima oară când vă certaţi foarte tare şi ţi-a făcut foarte multe, îl ierţi a doua oară, şi atât, nimic mai mult.
Orgoliul sau restul chestiilor de acest gen le laşi deoparte
Da am fost! cel putin eu.si cred ca toti au trecut prin asa ceva(parerea mea). pai tu faci ce iti spune inima nu faci ce iti spunem noi...eu as putea zice sa te impaci cu el dar dupa aia daca se intampla iarsi ce s-a intamplat pana acum.si daca as spune sa nu te impaci dup-aia daca regreti stii? deci u faci cum crezi ca e mai bine. un an nou fericit":*
Da, am fost intr-o situatie similara. Poarta o discutie,, serioasa" cu el, il vei face sa inteleaga, iar apoi ii spui ca este ultima picatura, si nu il vei mai ierta. Bafta!
Am fost si eu pusa intr-o astfel de situatie. Daca tii mult la el ca prieten incearca intai sa porti o discutie cu el si sa-l faci sa inteleaga ca nu trebuie sa se comporte urat cu tine! Iar dupa aceea incearca sa il ierti si daca vezi ca incepe sa faca la fel data viitoare sa stii sa nu-l mai ierti pentru ca el rade de tine! Sper sa te ajute sfatul meu! :*
adelina682 întreabă: