Okay, e alegerea ta, dar eu nu vad lucrurile chiar asa. Mai sunt si useri care chiar vor sa ajute si care dau raspunsuri folositoare, nu cred ca toata comunitatea TPU este acum formata numai din persoane ca ei. In locul tau as ramane totusi, dar alegerea e doar a ta.
Pa-pa!
Nu ma intelege gresit am spus ca ala va fi viitorul TPU format din acele specimene
Te inteleg si cred ca o sa te urmezcat de curand.chiar daca nu m'au deranjat in mod special.am stat destul timp aici)
Asculta-ma omule! Cu ce ocazie pleci tu? Asa repede te dai batut? Mi se pare ca renunti prea usor, nu uita ca viata insusi este lupta continua. Adu-ti aminte ca fiecare padure are uscaciunile sale, uscaciuni care pe parcurs o sa dispara. Eu zic sa ramai si sa ajuti in continuare. Treateaza cu indiferenta toate jignirile si vezi-ti de treaba ta, nu-i face aceasta placere, de a pleca! Mai gandeste-te!
Va multumesc pentru sustinere mai ales lui x.Lyn.x dar in special Lorei si lu DaNy ma-ti convins sa raman in continuare. Voi da raspunsuri la fel ca pana acum si vorba ta DaNy nu are rost sa ma dau batut din cauza lor
Ah si gasisem o dedicatie pentru plecarea ta :((
http://www.youtube.com/watch?v=6E2hYDIFDIU
Mai da' sucit mai esti, nici tu nu stii, vii, pleci, iar vii, mai bine ramai inautru si inchide usa ca se face curent;))
Si eu am avut/am divergente cu acel troy. E un copil care cunfunda lumea virtuala cu cea reala.
Nu este nevoie sa pleci, sa stii ca sunt oameni de la care ai invata multe, poti afla nouatati si sa speram ca pe viitor se va adauga, in sfarsit, si rubrica: filme si sport. Asteapta, nu te retrage! Ar fi pacat sa pierdem un utilizator destul de activ din cauza unor puradei. Nu-l mai baga in seama, si nu ii lua in seama pe cei care fac comentarii la adresa ta.
Asa ai de gand sa faci si in realitate? Sa iesi dintr-o comunitate datorita faptului ca nu-ti convin 2-3 membrii?
Specimene sunt peste totpeste tot dai de fel si fel de oameni.nu toata lumea trebuie sa te placa si invers
Daca te-ai straduit sa ajuti, daca iti place TPU, de ce nu ramai? Poate sunt tineri de varsta ta pe care ii poti ajuta cu un sfat, poate inveti si tu ceva care sa-ti fie de folos. Cine stie? Eu zic ca ar trebui sa ramai, iar pe acei useri sa-i ignori. Ei s-ar bucura sa plece cei care pun suflet pe TPU; nu le da satisfactie. Ce zici?