Scmpa mea Parerea mea este ca nu mai are rost. Eu una nu cred ca motivele de genu" sa ne acordam o pauza" pentru ca nu e asa. A vrut sa ma despartiti pentru ca nu i-ai dat ce a vrut si s-a plictisit sa astepte. Fiind cu alta si-a dat seama cat de pretioasa esti si a incercat sa te recucereasca. Din faptul ca acum e rece se vede ca dorinta lui de a fi cu tine nu e foarte puternica. Din ce ai scris am observat ca il iubesti sau macar ca tii la el mult. Cel mai bun lucru pentru tine ar fi sa il parasesti pentru ca e sigur ca sentimentele lui pentru tine nu sunt suficient de puternice odata ce a vrut sa luati o pauza de gandire si a mai fost si cu alta. Eu una nu l-as fi acceptat inapoi niciodata. In fine Faci ce vrei dar relatia voastra nu are viitor, sunt sigura:* Cel mai bine ar fi sa nu iti pierzi timpul cu el. Succes:*:*
Uite nu sunt o experta in de astea dar daca va tot certati si va impacati el va crede ca daca va certati tot va impacati si in plus aia era o relatie eu cred ca inca mai are relatia cu tipa aia asa ca dewsparta-te stiu ca doare dar e cel mai bun lucru.