anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am despartit de prietenul meu acum doua saptamani si in fiecare seara ma gandesc la el.Plang si nu stiu ce sa fac?
Chiar daca mi-a vorbit urat, m-a injurat eu nu pot sa il uit.Chiar el a plecat fara sa zica mai imi zica nimic.Numai de doua saptamani nu l-am mai vazut si mi foarte dor de el si in fiecare seara adorm plangand si gandidu-ma la el.Am iesit cu prieteni mi-au dat sfaturi dar eu nu pot sa il uit, am incercat sa vorbesc cu el pe messenger l-am intrebat ce mai face dar el nu mi-a zis nimic.Si acum l-am vazut cu alta si nu pot sa il vad cu alta ca prea mult ti la el si imi face mult rau cand il vad cu alta. Ce sa fac? Pt ca eu ma gandesc la el si sunt multi baetii care ar vrea sa fim impreuna dar eu tot la el ma gandesc si nu pot sa sarut un alt baiat. Ce sa fac ca sa il uit? Daca el are pe alta ar mai fii posibil ca noi sa fim impreuna ca mi foarte greu fara el si il iubesc asa de mult? Cum pot sa uit toate amintirile dintre noi si sa fiu fericita?
Pe el in ultimul timp nu il mai interesa de mine dar mie imi pasa de el.Cum pot sa fac sa al uit si sa imi fie indiferent? El a plecat fara sa imi zica adio fara sa imi zica nimic. Ce sa fac sa nu mai sufar dupa el?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si dupa toate astea inca il mai iubesti cand e evident faptul ca pentru el nu mai conteazi absolut deloc. Daca el si-a refacut viata tu de ce mai suspini dupa el si te umilesti in fata lui? Poate ca te-ai inselat in privinta ta, dar ai dreptul sa gresesti. A doua oara fi insa cu bagare de seama. Ia o pauza si pleaca undeva cu prietenele. O sa vezi ca o sa revii cu forte proaspete si noi sperantewinking

daniela
| daniela a răspuns:

Daca a facut asa ceva este un porc si nu merita dragostea ta... totul se uita incet, incet asa ca draga mea o sa suferi putin sau mult nu pot sa-ti spun, dar probabil o sa treaca

| vyo a răspuns:

E un mitocan nu trebuie sa te mai intereseze de el mai ales ca a adus si injuri la adresa ta. Fruntea sus incearca sa iesi mai des cu prietenele la suc, cumparaturi, discoteca fa-ti un anturaj nou si ai sa vezi ca deja l-ai uitat bafta.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Lasa-l in plata Domnului ca nu merita. e clar ca 'buna ziua' ca e un mitocan. Tu nu ai decat sa mergi mai departe si sa-l uiti. Cel mai bine ar fi sa te arati foarte indifeenta si rece cu el. o sa vezi ca o sa-ti revii.Nu cersi dragostea unuia care nici macar un motiv de despartire nu ti-a dat!

| cristiancristir a răspuns:

Asa cum tu zici ca tii la el si nu ai fi putut sa il parasesti, asa si el daca tinea la tine nu ar fi putut sa plece asa. Deci concluzia este ca tu plangi dupa cineva care nu a tinut la tine. Deci plangi dupa nimic pentru ca de fapt nu l-ai avut niciodata. Spuneti mereu in gand ca meriti mai mult de atat si cauta pe cineva care sa te aprecieze. Despartirile sunt grele dar alta solutie mai usoara nu e.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce pampalau! Sa injuri o fata... si apoi sa apari cu alta de mana. Crezi ca te-a placut cu adevarat? Si stai linistita, daca asta este felul lui de a placea fetele, sigur asa se va intampla si cu actuala. Lumea este mare, ai sa-ti gasesti printul, intr-un final, si atunci ai sa tanjesti dupa dulcea dezamagire a adolescentei.