Poti sa o reclami la anpc.nu conteaza ce varsta ai poti in mod anonim. spune doar adresa si ca nu da bonuri.cand te serveste poti sa te faci ca umblii la telefonul(dar tu filmezi)si trimiti prin mail la anpc cu toate datele magazinului.nu ai vazut la tv chestii de genu asta?
ps.E bine sa fii respectos cu oamenii dar de multe ori prea mult respect te face sa arati ca un naiv si nu ca un om cu bun simt(din pacate).Si stai linistit, nu esti singurul care a trecut prin situatii de genul asta.
Sigur la anpc dar e bine sa mai treci pe la ea si pui telefonul in record mode sa ai dovezi altfel nu merge
De ce a inceput sa se poarte urat cu tine? Avea vreun motiv? De reclamat nu stiu, poate la protectia consumatorului, politie dar e inutil.Nu cred ca o sa iti dea multa importanta. poate nici nu te vor crede...totusi ai respectul meu fiindca nu ai ripostat.Asa fac baietii destepti.Intorc si celalalt obrazBafta
Nu, nu face doar cu mine,asa tipa la toti,dar la mine cu volumul la maxim,si nu i-am facut nimic,mereu am fost cat de repsectuos am putut eu,dar ea, mereu ma lua la misto. Si, de cate ori cumparam ceva de acolo, nu imi datea bon, prost eu ca am mai platit . Oricum asa nu o las.
Face evaziune fiscala daca nu da bon cred.
Oricum, astfel de caractere de Tanti Tantza de la aprozar care isi da prea mare importanta nu are rost sa fie bagate in seama.Eu te respect pentru modul in care ai procedat.Adica ai ramas calm si nu te-ai enervat sa-i zici vreo doua. Oricum nu merita sa iti racesti gura cu ea.
Bafta
Daca-i taranca, ce sa-i faci?
Nu suport oamenii de genul asta. Eu, in locul tau, o puneam la respect cu cateva vorbe si nu mai calcam prin magazinul ei.
Comportamentul ei denota educatia "buna" pe care o are. Tu ai procedat foarte bine.
Daca chiar imi iese'am din minti,cred ca o injuram de toti, si de toate, dar sunt baiat calm. Totusi, imi pare rau ca animalele de genu sunt in libertate, si mai ales in posturi de genu.
Nu mai cumpara de la balena...transpira pe produse si dupa le vinde la naivi.a dracului, mai are si corzi vocale pe masura greutatii.
Stii ce cred eu? e frustrata cand vede persoane mai slabe ca ea, turbeaza cand se vede o umflata sparta si apare in fata ei un copilas proportionat bine.
Da, oameni fara cultura si bun simt, femeia se declara superioara ca are un magazin la tara, de cele mai multe ori, sa faci un asemenea magazin, nu te costa nici cat un iphone 6. Poti sa o reclami la A.N.P.C(agentia nationala de protectie a consumatorului), nu neaparat tu, ca esti minor, dar, daca o rogi pe mama ta sa scrie o reclamatie, nu este foarte greu, si cred ca parintii tai s-ar descurca mai bine, posibil sa-si ia femeia o amenda, de te invita sa intrii in magazinul ei, te lasa in fata, te tine in puf, numai sa nu o mai reclami, sau, nu are destui bani sa plateasca si inchide.Incearca sa o filmezi, dar pe aascuns, prefacandu-te ca scrii mesaje, femeile de la tara nu prea le au cu tehnologia. Nu m ai intra in magainul ei, decat daca este foarte necesar, sau doar nu mai exista altul mai aproape. Poarta-te respectuos cu ea, pana la urma, daca ea face asa, nu trebuie sa te cobori la nivelul ei.
Ce sa-i faci daca e handicapata.Am mai avut un astfel de caz odata la tabara m-am dus sa-mi cumpar un Snickers si i-am pus banii pe masa ea i-a luat apoi i-a pus in casa, si de parca si-a pierdut memoria fiindca mai erau si altii la rand care cumparau si mi-a spus ca nu am pus nici un ban desigur dupa zece minute de dezbateri totusi mi-am luat Snickersul si m-am dus linistita in casuta.
ioana_9142 întreabă: