Cred ca va trebui sa o uiti.Ai totusi 30 de ani.Ar trebui sa gandesti mai matur.Iti umbla ochii dupa una de 19?
La halul în care pedepseşti limba română nici nu mă mir că a uitat de tine.
Bună!
Uită de ea urgent că e doar un copil.
Scrie corect gramatical şi apoi să te gândeşti la fete de 30 de ani nu la fete ce au vârsta mea.
Pe curând!
Ea la cei 19 ani ai ei, inca nu e femeie. E o fata, o domnisoara, poate un copil in sufletul ei. Are nevoie sa se bucure de tineretea ei. Complimentele pe Facebook sunt doar un mod de socializare, toti tinerii o fac.
Salut!
Nu stiu de ce te faci praf atat pentru niste comment-uri lasate la amici pe facebook? Si baiatul pe care eu il iubesc enorm este de 6 ani tot in Italia, doar ca noi suntem de aceeasi varsta si ne intelegem altfel. El pe mine nu m-a uitat chiar daca nu am vorbit unul cu altul vreme de 4 ani, iar acum tinem legatura cat putem conversand tot pe facebook. Problema este ca eu nu ma supar daca el lasa coment-uri sau like-uri altor fete din lista, nu am nicio problema cu asta, este un mod de conversatie.
Cat despre tine? ce pot sa zic? ai 30 de ani, gandeste-te ca la anii tai ar trebui sa vorbesti cu o femeie capabila de o relatie, nu cu o copila de 19-20 de ani care nu prea stie bine pe ce lume este. Tu ar trebui sa iei atitudine in privinta asta si s-o ignori pe ea.
Iti urez mult succes si ai grija ce alegi pe viitor!
I normal sa nu it vie bine cand vezi ca persoana pe care o iubesti face complimente la altcineva si eu de 2 luni sunt in Italia si iubitu meu in Romania si nici mie nu im place cand vad comentari pe fb care le lasa el la altele. Dar asta e astept sa ma intorc in tara si sa fie bine!