Poi daca ai inceput sa l vezi prin locuri unde esti si tu, de ce nu il saluti pur si simplu? ce ai de pierdut? esti draguta, ai uitat?
da i si tu omului semne ca l placi.
Da peste el din greseala.
Sau....
Spune i prietenului comun ca si el e dragut.
Intreaba l pe prietenul comun ce mai face el
Si prietena lui? Sau e cantitate neglijabila?
E "teritoriu" ei. E grav cand ti se pune pata pe cineva. Ti-as recomanda sa nu incerci sa le strici relatia pentru ca nici tie nu ti-ar placea ca la prietenul tau sa se dea una cand nu esti cu el
Primul pas este sa incepi sa te apropii de el ca si o prietena.
afla idiul lui de mess si incepe sa vorbesti cu el acolo. dupa un timp poti sa il inviti si la o cafea.
incetul cu incetul va veti apropia din ce in ce mai mult si daca e sa fie totul va veni de la sine.totul e sa ai putin rabdare.
Pai daca apare pe unde esti si tu, poate sunt pure coincidente.crezi ca te urmareste? eu zic sa stai cuminte, nu cre ca ai vrea sa intri in conflit cu prietena lui.lasa lucrurile sa mearga de la sine, daca te place cu adevarat va face el primul pas.Eu zic sa nu te complici.Nu de alta, dar tu o sa fii cea care va suferi in cele din urma . Faci cum vrei!
Gandeste`te e o mare sansa de a ajunge unde iti doresti.Adevart,uneori...poate luptam pentru lucruri imposibile.Nu incerk sa `ti pierzi increderea in tine.De ce ar aparea in locurile unde mergi tu? doar pentru a te revedea pe tine.Adu`ti aminte! pana a nu te cunoaste pe tine, nu-l zareai prin aceste locuri. Uita de tot si gandeste`te numai la acest scop.Lasa problemele si alte lucruri si pune pentru un moment amprenta doar pe acest subiect.Fii cat mai naturala, mai frumoasa, fii veseala, razi si vb cu toti prietenii.Inceark sa intri in vorba cu el pe orice tema, nu incepe sa-l intrebi sua sa-i bati apropouri la subiectul"voi". Intreaba`l ce fake, cum ii mai merge, sau prefate ca nu l`ai vazut pe unul dintre prietenii tai si intreba`l pe el daca l-a observat pe undeva.Incepe mai intai cu lucruri minore, iar daca el va fi interesat de tine o sa te caute si o sa fac primul pas.Stii si tu foarte bine ca barbatilor le sta in fire sa cucereasca o femeie, cat timp aceasta ii plake.Multa bafta.Si app nu i `arata ca iti palke foarte mult de el, doar ca il simpatizezi. Te pup
De vorbit am vorbit dar decat lucruri generale, adica buna, ce faci...de cateva ori am observat ca ma privea cu toate ca eu nu ziceam nimic sau nu faceam nimic special, pur si simplu, sau era atent cu mine, as vrea sa-i dau de inteles ca il plac si ca as iesi cu el dar nu stiu cum sa fac asta.Prietenului i-am spus si l-a mai chemat sa iesim mai multi. Mie imi cam place si mi-e teama de un raspuns negativ sau sa inceapa sa ma evite, asta in cazu in care isi da seama ca nu-mi e indiferent!