| GogosikaInfuriata a întrebat:

M-am intalnit cu fostul meu iubit pe data de 1 a acestei luni la insistentele acestuia de a-mi da un martisor big grin ne-am intalnit intr-un parc unde am mai si stat de vorba de altfel, ne-am mai plimbat. Ne-am despartit pe 16 februarie timp in care nu am mai vb decat o data la telefon. Nedumerirea mea este ca, desi ne-am despartit din motive copilaresti si prostesti parerea mea, puteti vedea motivul despartirii din pagina mea de profil la sectiunea "Intrebari" iar acum cand ne-am intalnit mi-a spus ca si lui ii e greu, ca nu poate uita niste vorbe care l-au ranit atat de mult si ca pe de o parte citez "as incerca si altceva, dar nu stiu, nu vreau sa-mi bat joc ca numai eu stiu ce-mi poate capul, si la o adica daca ar fi i-as spune din start cum sunt daca-i convine bine daca nu nu" straight face Eu nu stiu ce sa mai zic. mi-a lasat de inteles ca ar vrea sa ne impacam peste ceva timp (timp in care sa avem alte relatii pentru a ne maturiza unul pentru celalalt si ca sa ne fie bine atunci) Mie mi se pare o prostie asta, am impresia ca vrea libertate sa incerce si altceva iar apoi sa se intoarca la mine sad Voi ce credeti? Pentru a-mi intelege mai bine situatia va rog cititi si intrebarea "A vrut sa ne despartim, ne-am despartit..." de la sectiunea cu intrebari de la profilul meu. Voi ce parere aveti? thinking

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Impaca-te inapoi cu el, incercarea moarte nai?:X