anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am întâlnit cu un coleg de la fostul loc de munca și intre timp când vorbeam cu el, am văzut ca avea toti dinții negri in gura.
Nu i-am zis nimic, el se mai întorcea ca sa nu văd.
Dar cum e posibil sa ai toată dantura neagră? A plecat de la niște carii și s-au extins sau?

4 răspunsuri:
| 1234568807 a răspuns:

De unde sa stim noi ce problema are el? Daca esti asa curios, trebuia sa il intrebi

| Hammurabi a răspuns:

Dantura, dacă nu e întreținută corect, normal că se deteriorează.
Uneori se deteriorează și dacă te străduiești să o întreții corect.
Iar lucrările dentare sunt destul de scumpe. Nu și le poate permite toată lumea.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poate a supt pixul.
Exista carii care innegresc dintii complet, dar cand ajung in faza aia, de obicei se rup imediat. Rareori raman intregi, cu carie pe toata suprafata. Probabil a avut o dantura foarte solida, mostenita genetic, dar si-a batut joc de ea la capitolul igiena si alimentatie (sucuri, tigari, cafele si 0 spalari pe zi).

| Freya1 a răspuns:

Mai de vreme sau mai târziu toți avem probleme cu dantura. Daca tu nu te-ai confruntat cu asta pana acum, sau ai o dantura mai rezistenta asta nu înseamnă că toți suntem asa.
Poate sa fie din neglijenta, frica de dentist, sau o boala.Nu avem de unde ști noi, dar cert e ca ar fi bine dacă nu ar trece nimeni prin asa ceva.