Nu e permisa comercializarea drogurilor acolo. Si acolo ele circula "pe sub mina". Insa acolo circula mult pentru ca se invirt si multi bani, drogurile fiind foarte scumpe. Aci stiu cazuri care iau la doua saptamini droguri serioase. Acolo isi permit zilnic, si de aceea dependenta e mai serioasa.
La noi sunt vedete mai mult cu numele. Nu cistiga ca cei de la Hollywood
Unele vedete ajung dependente de droguri, nu majoritatea, de ce, asa e felul lor care vor senzatii mai tari, curiozitatea.
Nici la Holywood nu-s legale drogurile dar ilegal se pot procura, asa cum e peste tot.
Plus ca e vb si de marii barosani care permit la dealerii lor (care le da f multi bani celor ce ii lasa) sa vanda fara sa le faca nimic, iar cand vine altul, gata, il aresteaza sa faca ei pe corectii, asa a fost mereu.
Si la noi unele vedete sunt asa, chiar eu am intalnit personal pe o fata care a jucat intr-un film romanesc, era la sectia de alcoolici si drogati de la obregia, a intrat in cabinet unde era psiholoaga mea, fumase iarba si i-a fost rau, era internata acolo.
Oamenii sunt la fel peste tot in lume, unii mai curiosi, mai dornici de senzatii tari, altii nu. La noi nu se prea mediatizeaza sau nu se afla doar.
Multi ajung sa consume ca sa faca fata vietii haotice pe care o duc. Si acolo sunt ilegale dar si acolo, ca si la noi, asta nu inseamna mare lucru. Gasesti pe toate strazile
E decizia personala a fiecaruia.
Eu personal nu imi pun asemenea intrebari, prefer sa ma gandesc la deciziile personale
Nici acolo nu sunt permise drogurile de mare risc însă se găsesc peste tot, ca și în românia, și ca și în restul țărilor. Faptul că un drog este ilegal nu îl face decât să fie vândut pe piața neagră și să-i îmbogățească pe cei care își asumă riscul să-l producă și să-l vândă.
Și la noi sunt destule vedete care consumă droguri regulat, doar că nu se afișează în public și nu se laudă cu asta.
Să nu mai zic de oamenii de rând, adolescenți, studenți, ba chiar și oameni în vârstă.
Am avut o perioadă în care consumam etnobotanice, pe atunci erau ilegale pe la noi, însă, se găseau ușor și erau destul de ieftine. Când mergeam să cumpăr se făcea o coadă de zici că eram pe vremea comunismului și ne așteptam rândul la rația de pâine. Tipul de la care luam asta făcea toată ziua, se plimba cu mașina și mergea pe la cei care îl sunau să cumpere. Din câte am povestit cu el, făcea zeci de mii de euro pe lună, după vreun an de vândut droguri și-a luat un BMW x5 și s-a lăsat de treaba asta, având puși de-o parte vreo câteva zeci de mii de euro.
Ca le place cred! plus ca le si legalizeaza astia! in mod normal ar trebui sa fie ilegale! nu legale! dar asta este! oricum eu asa sunt de parere ca daca nu consumi droguri nu iti distrugi viata si sanatatea!
Vedetele sunt ridicate in slavi de catre oameni, e ca un drog pentru ele si cand nu mai au parte de asta cauta sa suplineasca cu ceva... adica drogul.
La Hollywood isi "permit" din mai multe puncte de vedere.
Vedetele din Romania se drogheaza si ele, insa nu stiu cat de dependente sunt si nici e interesant sa stiu.
Cert este ca pe pamant cu cat esti mai ridicat in slavi cu atat esti mai mic vazut de Dumnezeu, sunt (vedetele) mai aproape de Satan si mai departe de Dumenezu. Si invers, cu cat esti mai mic ( mai neinsemnat) pe pamant cu atat esti mai bine vazut de Dumnezeu.
Vedetele sunt de plans in ce priveste sufletul lor.
Alexandrescu_Octavian_1990 întreabă: