| Z6 a întrebat:

M-am plictisit si ma doare.Pare o problema de-a dreptul penibila, dar pentru mine a devenit grava.De fapt, sunt probleme, ce probleme? Niste prostioare de intrebari pe care mi le adresez zilnic. Oare sufar de vreo boala? Oare o sa am vreodata in viata mea, un baiat, chiar si mediocru aproape? De ce toate fetele, prietenele, ma rog, au un terbil lipici, la tot ce tine de baieti? Poate pentru ca par accesibile, poate pentru ca sunt incredibile, in alti ochi. Mi se spune des ca arat bine, ca sunt o fata extrem de frumoasa. Ca "Sa fim seriosi, cine te-ar refuza?"Dar cu toate astea, ei privesc, cateodata subtil, alte ori, obsesiv, si nu fac nimic. Poate un zambet, da o replica de abordare, aproape ca niciodata. Si, daca ma abordeaza cineva, devine porc imediat, ori se balbaie, ori e prea timid.
Nu stau sa ma gandesc des la problema asta, dar cand o analizez, ma roade. Pentru ca eu ma vad, si ma consider o persoana cel putin decenta, o tipa, indraznesc sa spun, inteligenta. Imi recunosc "valorile", cateodata sunt narcisista, cateodata imi place a naibii de mult ce vad cand ma privesc.
Imi vad prietenele cu cate 2, 3 admiratori. Si nu, nu sunt mai presus decat mine, nu vreau sa le desconsider, dar asa vad eu realitatea.
Nu astept nici un print, nu astept nici o minte sclipitoare, doar pe..un..baiat.Se spune ca vine fix cand nu te gandesti, stau de ani, cateodata trecand lunile fara sa ma gandesc, si, nu vine nimeni, iar si iar, nimeni.Incep sa cred ca e un blestem.

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Dar de ce aștepți numai tu să fii abordată? Tu nu poți aborda? Ție nu îți atrage atenția un anume băiat? Ești extrem de pretențioasă și ai așteptări mari fără să miști un deget. Frumusețea nu spune tot iar la cum ai abordat problema aici nu prea dai dovada de o inteligență prea mare, fără supărare.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

PS: Aș prefera să mor singur decât să umblu pentru a obține asemenea tipologie de fată. Poate te judec eu greșit, dar pui problema într-un fel în care devine deja unul printre cele mai mari defecte pe care le pot vedea la o fată. Dar nah, multe fete din ziua de azi sunt așa și mulți disperați care umblă după fustele voastre. Asta e societatea în care trăim din păcate și așa văd eu lucrurile.

| Z6 explică (pentru T0T):

''dar pui problema într-un fel în care devine deja unul printre cele mai mari defecte pe care le pot vedea la o fată'', lasand amalgamul asta la o parte, intentia ta care a fost de fapt? Sa ma cataloghezi dupa niste repere mediocre?
Oh, si ce diplomat puteai fii, fara aroganta esuata.

25 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

E ziua ta norocoasa.
Aici sunt.
Sarind peste.

Exista o mica contradictie in ceea ce ai spus.
Nu cred ca astepti doar un baiat.thinking
Astepti un baiat care nu se balbaie, nu e prea timid si care nu e porc cu tine. Deci ai anumite asteptari, la care e posibil sa nu se fi ridicat nimeni pana acum.

| Z6 explică (pentru ToKen):

Toata lumea are asteptari, mai mici sau mai mari.

| ToKen a răspuns (pentru Z6):

Evident. ^_^

| Sellak a răspuns:

Cati ani ai? Nu te supara ca te intreb happy

| Drimmero a răspuns:

Cu rabdarea treci marea, fiecare om isi are jumatatea ''raspandita'' prin lume care la momentul ideal o sa apara fata-n fata cele 2 jumatati!

| LoveSleep a răspuns:

Revino peste 2 luni și scrie-mi pe privat.
O să aștept să treacă valul de vir.gini care o să-ți dea mesaj acum.

Glumesc.
Sau nu.
Sau da.
Tu da totuși mesaj, vedem noi.

Oricum, nu ai nevoie de un băiat. O să rezolvi asta până la urmă. Momentan ai nevoie de cineva care să-ți spună motivul pentru care nu roiesc băieții la tine ca musca la căcat. După ce găsești motivul, tot ce trebuie să faci e să lucrezi la partea aia.

| Z6 explică (pentru LoveSleep):

Aproape m-am indragostit.

| LoveSleep a răspuns (pentru Z6):

Data viitoare și mai aproape.

| Doub a răspuns:

Sunt extrem de curioasă câţi ani ai. thinking

| R0R0 a răspuns:

Nu e un blestem. Poate nu va e sortit sa va intalniti inca. Trebuie sa ai rabdare!
Dar nu uita, printii nu exista! Va fi un baiat normal.

| Z6 explică (pentru R0R0):

Nu imi doresc printul de pe cal, dar nici calul de pe print.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Ai toata viata inainte baiatul potrivit va veni odata si odata exista cineva pentru fiecare.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Si eu doresc sa imi gasesc jumatatea dar n-a venit nici un semn inca dar continui sa sper.

| Z6 explică (pentru Doarunaltutilizator):

Subtil.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Z6):

Ce inseamna asta?

Mh, am devenit asa disperata incat mi-a sunat a favor.

Pai eu nici macar nu stiu ce varsta ai, nici nu te stiu.

Te rog, doar nu o lua personal.

Bine nu o iau personal.

| pufulescu a răspuns:

Nu cumva ai asteptari prea mari de la "pretendenti"? Inca nu ai spus cum ar trebui sa fie baiatul ideal pentru tine...
Daca e sa ma iau dupa ce spui tu in intrebare, nimeni nu are sanse. Daca e indraznet e porc, daca e linistit e timid... cum ar trebui sa fie deci?
Plus ca nu stie nimeni de aici cum te comporti tu in realitate. Poate normal, poate faci pe "printesa", poate esti inconjurata tot timpul de o ceata de prietene carora le ceri aprobarea ( parerea ) din priviri si vorbe de cate ori se apropie un baiat de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,ai o boală. De fapt...Ai o dramă, că de aia se cheamă probleme reale şi drame.
Ce vreau să spun, dacă tu doar din nişte întrebări suferi, în comparaţie cu unul care mănâncă bătaie zilnic de la părinţi eşti mic copil.

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar așa rău te bat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Nuu. laughing
Chiar nu.Nu mă bate nimeni.

Trebuia să fi dat alt exemplu. thinking