Https://www.google.com/search?q=cum+sa+imi+sterg+contul+facebook
https://ro-ro.facebook.com/help/224562897555674
insa ar fi bine sa faci asta mai intai:
https://www.google.com/search?q=cum+sa+imi+sterg+contul+de+instagram
https://flip.ro/blog/stergere-cont-instagram-ghid-pas-cu-pas/
pentru ca, daca nu ai cont separat la Instagram, si ai intrat cu ala de FB, atunci nu mai poti intra in Instagram, si nu sunt sigur ca ti se sterge si contul, ci doar autentificarea
Multumesc, vad zi de zi ca se pozeaza dezbracate in chiloti si asta ma CALCA pe nervi si imi ies din minti, sau toti pensionarii pe facebuci stau si pun gifuri din 256 de culori si incarca serverele Facebook in zadar cu prostii din ASTEA
https://www.google.com/......ps?/search
Si pe insta sta cate UNA cu chilotii in puta si se lauda ca e sexoasa ca astea:
https://www.google.com/......ps?/search
Cu ce am gresit in viata asta?
Cu placere
De ce sa te calce pe nervi ca se pozeaza alea in chiloti? Au ce arata, aia este.
Aia cu ce pun pensionarii si mie mi se pare o porcarie.
Da si mie un ex de din aia care pe insta sta cu chilotii in puta, sa vad si eu cum arata te rog.
Nu ai gresit cu nimic in viata, dar mai delecteaza-te si tu sa te uiti la gagicile alea, la alea care-ti plac, sau nu lua in seama si aia e.
"Acum 11 minute la ora 20:33 Mosotti explica pentru TEPSN:
"
De ce sa te calce pe nervi ca se pozeaza alea in chiloti? Au ce arata, aia este.
Aia cu ce pun pensionarii si mie mi se pare o porcarie.
Da si mie un ex de din aia care pe insta sta cu chilotii in puta, sa vad si eu cum arata te rog"
TEPSN. a raspuns:
Am trimis link-ul mai sus cand i-am raspuns lui BrizBriz
Am vazut linkurile dar tu ai zis:
"Si pe insta sta cate UNA cu chilotii in puta si se lauda ca e sexoasa ca astea".
Adica ai fi zis ca vine una in chiloti si se lauda ca arata ca alea din link, deci nu era vb de alea din link se pare.
Si ziceam sa vad si eu una care se lauda ca arata ca alea din link.
Dar daca e vb de alea din link, arata bine ma omu, de ce te calca pe nervi?
Nu, ele ma satura ca nu au o preocupare si stau si se pozeaza in zadar doar pentru like-uri, eu am acces la tot in insta
Pentru ca femeile înainte de 90 sa spun așa nu au putut alege bărbatul dorit, nu era independenta economic, deși alegea bărbatul care avea un venit mai bun, plus religia, societatea, pe măsura ce ele devin independente vor alege bărbați mai frumoși, arătoși, si desigur multi frustrați, Intel, eu la înțeleg dar nu sunt pro jigniri, astfel ele devin independente economic, deși ăștia le face materialiste, majoritatea câștiga si ele si chiar mai mult, frica bărbaților ceea mai mare este independenta unei fete economic ca astfel nu pot sa le domine, controleze
Pai nu se pozeaza in zadar, lor le place sa ia like-uri, e o placere de a lor chiar daca tu vezi asta ca e aiurea.
Daca poti sa eviti sa nu mai dai de ele, e ok, daca iti apara fara sa vezi, atunci e normal ca te irita, depinde deci in care situatie esti.
Pai e si normal sa aleaga mai frumusei, nici eu n-as sta cu una care nu ma atrage, asta clar.
Materialiste sunt cu cei pe care nu-i plac, altfel nu sunt asa cu barbatul pe care-l plac.
Dar cum f multi barbati nu-s atractivi, de aia s-a generalizat ca-s materialiste.
Un barbat destept chiar se bucura ca femeia e independenta economic, doar fraierii vrea sa le domine.
Sa vezi ce amuzant e cand stau astia si dau msj la fete pe tik tok sunt disperati, obsedati, libidinosi sexuali si toti doar la fete de 10 sau incearca cu astea de 6, 7 cred ca pasarica e gratis, comunitati pe Facebook bunici dau msj la strănepoate, si tot ei moralisti, e plina lumea de zdrente masculine, barbati nu ofera nimic, ofera doar pentru sex
Eu am luat interviu la una de 19, o făcea de la 16, familie destrămata, toată familia o făcea, vorbesc serios, Tatăl, fratele peșticilor, sincer ma gândesc oare ce scârba are aia, fata era frumoasa, i-am dat de pomana si asta e, politia culmea a trecut pe acolo si nimic, înainte le si amenda, am incercat cu una era seara sau eram ametit, mi s-a facut scarba, voma cand am privito mai aproape i-am dat 70 de lei, nu poti avea erectie daca e urata, asta e adevarul, mai bine o labuta mai ales prin VR va recomand, 2000 de ron, recomand sau o papusa, vagin, robot, vr
Am vazut aia cu libidineala, insa e o problema aici, de ex daca vine una misto si ii pune mana pe ccur la unu, ala mai zica ce ea e libidinoasa?! Aici e aici. Din contra, chiar ii place.
Daca fac baietii, sunt libidinosi, daca fac fetele nu, pai cum vine asta?
Multi oameni considera ca gesturile, dorintele sexuale is nasoale, manifestarea dorintelor la fel.
Si sa-mi raspunzi f atent la o intrebare, de ce cand se mmasturbeaza unu e libidinos, dar cand se mmasturbeaza una nu?! Ca fac acelasi lucru de fapt ambii.
De ce cand zice unu uneia, ahhh vreau sa ma mmasturbezi, aia il face in toate felurile, iar daca vine una la unu sa ii zica acelasi lucru, ala o face fara probleme, nu mai zice ca e nesimtita.
Sa te vad ce raspunzi la asta, ca pentru mine e un mister, nu am aflat raspunsul.