Să te adresezi la primărie la protecția copilului.
Dar ar fi bine să încetezi cu prostiile copilărești ca -
eu ii influențez pe prietenii mei sa facă prostii copilărești, adică sa sunam la sonerii și sa fugim, sa lipim absorbante, sa batem în geamuri sau porți, sa aruncam cu oua etc.
Asta pentru că nu sunt numai copilării, unele miroase a infracțuni, de exemplu să arunci cu ouă.
Nu vreau sa apelez la protecția copilului sau primăriei, nu vreau sa ma ia, vreau sa rămân unde sunt dar vreau doar sa fiu lăsată în pace, cât despre acele prostii "copilărești" înțeleg, noi doar ne distram făcând asta dar nu am mai făcut asta de vreo 2 saptamani (de când a aflat mama), pe cea cu ouale nu am făcut-o dar tot eu venisem cu ideea și în rest nu mi se pare chiar atât de grav, noua ne era doar ca dadeam de bătrâni și ii stresam dar în rest ne distram și ne plăcea sa fugim în astfel de situații, am spus asta doar ca să înțelegeți și voi ca nu sunt influențată de absolut nimeni și într-un fel eu ii influențez pentru ca vin cu idei tâmpite dar nu ii oblig
În ce constau aceste idei tâmpite?
Să faceți rău la alții perturbându-le viața iar apoi să fugiți fiindcă aveți piciooare bune, și asta să vă facă să vă simțiți bine. Vă distrați pe seama răului provocat altora. Deci fiindcă ei erau bătrâni și nu puteau să riposteze, ceea ce este o lașitate din partea voastră, o gașcă de golani, ca maimuțele din copaci. Vrei să fii lăsată în pace, deci în pace, dar tu pe alții îi lași în pace? Ai avea nevoie să te ia un pic, să înveți să îi respecți pe alții.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!