anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am saturat de mine,
m-am saturat de tot, de felul cum arat, de viata pe care o am...
e chiar atat de greu sa pot fi si eu fericita?
ma uit la alte fete cum isi traiesc viata, ma uit la mine cum mi-o urasc...
nu mai suport nimic
desi m-am indragostit de un baiat... si stie probabil asta, se uita la prietena mea (desi nu o pot numi asa )
baieti nu mai sunt care sa se uite si la aspectul fizic ( conteaza si asta totusi... )
dar si la suflet?

7 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Vrei sa-ti spun un secret? Daca tu te urasti pe tine insati, nimeni nu te va iubi; dispretul de sine se recunoaste de la o posta si miroase a neincredere si nesiguranta. Daca vrei ca si altii sa observe ca esti un om deosebit, cum toti suntem, trebuie sa inveti mai intai sa te respecti pe tine insati, apoi chiar sa te iubesti asa cum esti.Sa nu uiti niciodata ca tot ceea ce traiesti inauntru se reflecta in afara si proasta parere despre tine insati se va transmite celorlalti.Nu esti nici mai urata, nici mai lipsita de calitati sufletesti decat oricare dintre prietenele tale.Numai ca ele emana incredere, stralucesc de bucuria de a fi cine sunt si asta se simte.Ai incredere; in primul rand in tine si apoi in destinul tau.Fiindca fiecare avem unul.Si nu grabi lucrurile; la timpul sau, baiatul care te va pretui si iubi va apare, cu siguranta.Numai bine.

| gigiro a răspuns:

Nu poti sa spui asa ceva, fiecare trebuie sa se accepte asa cum e, iar daca nu-i place ceva la propria persoana, trebuie sa incerce sa schimbe ce poate schimba.Sigur ca esti suparata cand baiatul pe care-l iubesti se uita la prietena ta, dar acest lucru poti sa-l schimbi in favoarea ta. Spune drept, consideri ca te cunosti bine? Iti cunosti calitatile si defectele? Sunt convinsa ca ai atuuri pe care nu ti le pui in valoare. Nu trebuie sa fii frumoasa si bogata ca sa cuceresti un baiat, trebuie doar sa-i arati ca tu esti o persoana deosebita, ca esti bogata sufleteste, ca micimea celor din jurul tau te lasa rece, ca tu esti deosebita. Chiar daca baiatul pe care -l iubesti se uita la alta fata, asta nu inseamna ca nu se poate uita si la tine. Dar daca tu stai in anonimat si nu intreprinzi nimic care '' sa-i deschida ochii '', nu ai cum sa te faci remarcata. Sa stii ca baietii care vor o prietena adevarata, nu se uita la hainele si corpul ei in mod deosebit. Sigur, joaca si acestea un rol, dar cu timpul devine mai putin important. Nu exista femeie urata, sigur are ceva frumos, macar pe '' dinauntru ''. Asa ca, daca ai putina imaginatie, daca te cunosti bine, foloseste-ti atuurile.si multa tactica si strategie.

| Ana a răspuns:

Din pacate rar mai gasesti baieti care sa nu se uite prima oara la aspectul fizic, nu fi dezamagita, baiatul nu te merita, o sa gasesti u baiatul potrivit.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

"Orice sac isi gaseste peticu'"
Nu dispera si crede in tine, viata merita traita.Nu te opri la primul.
Zambeste, nu stii cine se indragosteste de culoarea zambetului tau :*
Numai bine!

| bblock69 a răspuns:

Cum adica te-ai saturat de tine?
Termina cu prostiile...
Noi te iubim si suntem alaturi de tine...
Baiatul ala, daca nu te vrea pe cine si se uita la prietena ta... e un fraier!
Esti o fata frumoasa asa ca ridica privirea din pamant si priveste cu optimism inainte!
Totul este minunat...trebuie doar putin optimism!winking

| inna_1376 a răspuns:

Mergi inainte si fii fericita ca esti tu, ai doua maini doua picioare poti sa faci ce vrei in viata. O SA VINA SI RANDUL TAU.nu iti pierde curajul niciodata gandeste-te ca sunt altii mai rau ca tine

| cata111 a răspuns:

Am o mica probleme cu o fata eu o plac ea ma place eu vreau si fiu ca eu si ea vreea sa fie cu mine si nu-s untem impreuna ia ma iubeste iar eu numi dau seama da stiu ca ma place