Păi nu prea am înțeles.
Tu îți cumperi haine de la o firmă germană (proaste pentru că s-au rupt) și e de vină poporul român pentru asta?
S-au rupt pentru că le-ai purtat.
Dacă le țineai în dulap, erau noi nouțe și acum.
Sau puteai să-ți cumperi haine de la o firmă rusească sau ukrainiană (în funcție de preferințe).
Sau dacă vrei îți recomand niște firme mișto din Atena.
Credeam ca e origin,puteau măcar sa spună ca au licența pe haine, ce înseamnă asta? Ai voie sa scrii Nike pe adidași dar sunt de slaba calitate, asta face și hervis, cloppenburg, zara, hm și toate, dar credeam ca e mai de calitate, acum urmează bocanci de 300 de euri, tu nu știi cât e salariul în ro
Io imi iau si de la second, doar sa se potriveasca, sa nu fie rupte si sa fie curate, si nu se rupa deloc repede.
Nu mai cumpărat breduri... învăț ani bine despre materialele și calitatea
Găsești haine de brend și la mâna a doua
O sa merg maine sa vad, uni au obs si au ras de mine, asta e Romania, iar tot ei urla pe parlamentari
Eu iau multe de la second, sunt f bune si durabile, ca daca erau proaste nu mai ajungeau la second ca erau praf de mult. De ce sa dau banii aiurea pe originale? Ii dau pe altceva care ma intereseaza.
In 2019 mi-am luat un calculator beton, dar ala m-a interesat si imi trebuia sa fie beton, imi folosea.
Dar la haine nu ma intereseaza sa fie nu stiu de care, de brend si altele, sa fie curate, intregi si okey, atat conteaza pentru mine.
Ati manca carne de caine sau pisica de foamete? cat de importante sunt cainele si pisica in viata ta? caine sau pisica?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
N-am mâncat, dar dacă nu am posibilitatea de altceva... adio cuțu!