Ce sa zic frate e cam greu in ziua de azi cu fetele, cauta altceva. Din ce am vazut eu trebuie sa fi foarte naspa si sa vorbesti aiurea ca sa ai prietena. Trebuie asa sa te bagi in seama cu o fata pe care o sti...eu vb cu o fata pe facebook si sa vedem, vad ca e cam indecisa. Cam greu, parca cand eram copii mici era mai bine.
Acum 5-6 ani cand nu stiau toate de facebook parca aveau alta gandire, parca mai puteai misca la o fata.o puteai cucerci. puteai sa mai misti ceva, acum parca te dai cu capu de un zid
Ooo frumosi barbati cu barba si cu muschi, m'as craci imediat la ei... Sincer, in zilele de azi daca nu masina, nike-uri, lanturi de haur la gat ...nu prea gasesti " fete", insa eu cred ca sufletul conteaza cel mai mult! si tu ai gandirea buna, cauti fata pentru a o iubi nu pentru a i'o trage, ai respectul meu! De unde esti ( localitate)?
Te-ai gândit că ai o atitudine respingătoare?
Tipele depistează ușor disperarea asta a bărbaților.
Și încercările tale cu schimbat freza, mers la sală, lăsatul bărbii și că te lauzi că nu fumezi/nu bei alcool sunt doar niște meschinării penibile și îndepărtează orice prezență de sex țâțos din jurul tău.
Stai calm batrane ) E totul ok, la mine problema e ca pot avea fete, doar ca de alea care nu-mi plac.
Eu am 17, fac si sala e degeaba. Nu stiu probabil am sa-mi leg de gat un card de credit sau nu stiu...
anonim_4396 întreabă: