Si eu am observat, ca sunt multi utilizatori de acest gen. Ai dreptate in ceea ce spui, insa asta tine de gradul de egoism sau/si cunostintele fiecaruia. Pana la urma ei nu sunt obligati sa raspunda, daca excludem partea morala, bineinteles.
Insa ar fi ideal, daca mai multi "ar scoate capul din nisip" si ar incepe sa si ajute (macar sa incerce), nu doar sa stea cu mana intinsa.
Nu toata lumea este capabila sa ajute. Trebuie sa ai din ce: informatii, experienta. Unii pot, altii doar cer ajutorul. Nu e nevoie sa-i judecam.
Inteleg ce vrei sa zici...si eu cred la fel.Eu am pus pe site-ul asta doar 1 intrebare si am raspuns la 100.Ar trebui sa faca mai multi asa. dar nu toti pentru ca site-ul nu ar mai fi in echilibru
Asa e, dar inca o chestie importanta e ca multi dau raspunsuri la misto, mai ales cand intrebarea este despre dragoste si relatii.
Uneori parca mai bine nu primesti nici un raspuns decat sa vezi cum cineva te ia la misto sau iti da raspunsuri total inutile sau te si intreaba daca ii dai fundita. ce prostie.
Poate pentru ca nu stiu sa se exprime in limba romana? Eu cred ca in viata pe zi ei se exprima prin emoticoane si prin semne ca maimutele
Generatia Yahoo va fi una categoric mai trista.Si mai neinteleasa