Nu stiu...lumea in ziua de azi este f. rea, si oamenii intre ei dar se poarta urat si cu animalele. Eu nu sunt de acord cu homosexualitatea etc. dar astia o promoveaza din ce in ce mai des, daca noi suntem buni e f. bine pentru noi...
funda?
Cum unde este? :-s
Nu prea mai este. S-a dus... un proces ireversibil care nu mai poate fi reversat cred.
Aici de ce se raspunde doar pentru funda? De ce nu se raspunde doar de dragul de a-ti da si tu cu parerea la o intrebare la care poate sti raspunsul?
Uite, eu iti rasp ptk imi face placere...nu pentru funda aia idioata; nu poti sa judeci pe altul daca are sau nu dragoste, insa poti hotara in dreptul tau. Din pacate, fiinta umana mereu a tins spre a-si indeplinii eul personal. Eu una, trebuie sa recunosc ca stau cam prost cu rabdarea, insa cu timpul am ''s-o cuceresc'' ar trebui sa dam dovada ca suntem crestini, insa nu doar cu numele, ci cu fapta...pa pa
4bb4 n-ai cum sa te schimbi singura. Crezi ca un elev daca sta prost cu radicalii si nu stie cum trebuie adunati si inmultiti...crezi ca ii vine inspiratia asa dintr-o data?