Draga mea nu esti sing la fel ca tine m am suparat dar am primit multe incurajari de la persoane care ma apreciaza .asa ca ignora .asta este lumea cu buni cu rai... mergi inainte capul sus. ok
Sunt useri care pur si simplu dau stupid din rautate, sau pur si simplu pentru ca nu le convine ce raspuns ai dat tu, chiar daca nu ei au postat intrebarea. Chiar ieri seara m-am uitat la unul dintre raspunsurile pe care le dadusem la o anumita intrebare si nu exagerez, dar cred ca 80% din raspunsuri aveau stupid.de ce, nu am reusit sa aflu. Asa cum am mai spus-o o data, doar daca mi se pare ca a dat cineva un raspuns cu adevarat stupid si total nefolositor, sau ceva care sa imi aduca o ofensa, stiu eu sa ma supere, doar atunci dau stupid... dar sunt unii si care voteaza ca sa nu se plictiseasca...
Sunt unii care pun intrebari FOARTE STUPIDE... apoi dupa ce primesc raspunsuri persoana care a pus intrebare voteaza stupid la toti indiferent de raspuns...
Copii cazuti in cap.
Draga mea nu e cazul sa iti faci probleme, am patit si eu asa ceva am fost taxata cu "stupid" de un user pentru ca am avut alte convingeri politice decat el. L-am depistat prin tatonare si i-am trimis un mesaj in privat prin care i-am multumit pentru calificativul acordat.Este vorba de eu_o_mare_enigma, verifica si tu e posibil sa fie vorba de acelasi user, in ultimile 60 de zile a dat 100 de " stupind ", nu stiu ce logica are si la ce foloseste asta...
Daca intr-adevar nu ai postat raspunsuri "stupide", atunci inseamna ca cineva se joaca pe acest site..si da, fireste ca e o lipsa de respect daca un user nu raspunde "stupid", tu sa-i dai asa ca asa ai chef...
Dupa parerea mea, fiecare are dreptul la o opinie.De ce va deranjeaza atat de mult atunci cand primiti"stupid"? Poate raspunsurile voastre nu sunt intotdeauna folositoare.Si eu am primit"stupid"dar nu am fost indignata din cauza acestui fapt.In fond, este doar o parere pe care altii si-o exprima...
Nu ma supar daca primesc `stupid` pentru ca nu ma consider super inteligenta sau alte lucruri, sunt eu si cine ma acepta imi vb, cui nu-i place ma evita! Numai ca nu-i frumos sa fii acuzat pentru ceva ce nu ai facut.
In fine, nu vreau sa fac `tam-tam`...