| Atotstiutorul a întrebat:

M-am uitat la Serviti va rog si iar acolo era o doamna care facea de mancare, Dna Bamboi. cine e dna Bamboi? cum a ajuns ea "vedeta"? este mamica lui ala de la O-zone? ce a facut dna Bamboi ca sa fie remarcata?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy pai a devenit vedeta prin participarea fiului ei la Dansez pentru tine, unde a avut-o drept partenera pe veverita roscata a lui Maruta, parca Alina o cheama, aceasta doamna, are 13 copiii, si au fost adusi toti in platoul emisiunii, fiind imprastiati in: Spania, Anglia, Danemarca, Canada...dar cred ca popularitatea dansei a fost atunci cand stalcea cuvintele si le zicea direct, asta e, devii vedeta fara sa vrei( unii) nu sunt de acord cu ce face Media pro, dar e curtea lor, si nu ne putem baga, doar ignorand emisiunile in care apare dna Bamboi, asta in caz ca nu ne place ce vedem, dar decat sa vedem panarame la tv care se lauda ca a facut, ca a dres, si se dezbraca pe un capat, cred ca mai bine ne uitam la madam Bamboi...:d, totusi este de admirat, ca o femeie ca dansa fara carte, a crescut 13 copiii+un nepot, deci e de admirat si laudat ca nu au ajuns pe cai gresite.

3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Ptr Mihaivilla, Andra a participat in prima emisiune, cand a inceput Dansez pentru tine si la avut partener pe unu Florin de la orfelinat ceva de genu, care de fapt au si castigat, Andra nu are nicio legatura cu fam Bamboi...deci ai incurcat borcanelesmugsmug dai o nectarinawinkingsmugsmug

| GoguStrigoi a răspuns:

Deci era la Dansez pentru Tine un copil, Stefan Bamboi impreuna cu Andra.Si baiatul era copilul Doamnei Bamboi si mai demult Maruta a invitat-o in emisiune ca sa ii arate un frate(sau asa ceva), pe care nu l-a mai vazut de mult timp, disparut de mult de acasa si asa a inceput...

| cipi3ripi a răspuns:

Draga Atotstiutorul, cum de nu stii de doamna Bamboi? A facut ceva ce mama ta nu a facut, a nascut 13 copii si i-a crescut, i-a educat si a facut voia lui Dumnezeu! A ajuns "vedeta" pentru ca situatia ei materiala nu era deloc OK. E un exemplu pentru unii. Pentru tine exemplu o fii Simona Senzual!