Daca ar fi asa : cine se aseamana se-aduna, ar trebui sa suspende tot siteul in afara de tine.
Proverbul e valabil doar daca se aduna singuri; dar daca-i aduna altii nu prea mai e valabil.Fiecare pasare, in schimb, pe limba sa piere, daca e sa vorbim in proverbe.
Vorbeste ciob de oala sparta, eu in locul tau nici nu aveam"curaj"sa postez asa ceva, cand stiu si antecedente mele...
@groovychick nu stiu cine ai fost inainte, dar esti informata prost, este usor sa arunci cu pietre
Gura omului numai pamantul o astupa
Proverbele de obicei sint valabile intotdeauna pentru ca sunt scoase pe baza unei realitati traite (ca legile lui Murphy)
Am facut apel de nenumarate ori la toleranta si respect, la a se inceta provocarile de orice fel, chiar si cele referitoare la religie, dar nimeni nu asculta. Toti au orgolii, au o bucurie neinteleasa, pentru mine, de a jigni, umili, a impune parerea, a nu respecta opinia si crezul celuilalt si, atunci cum sa nu intelegi cand cineva nu mai rezista la astfel de provocari? Oare nu suntem aici pentru a ajuta nu pentru a ne impune? Sunt useri maturi, cu familii care se preteaza la asemenea "jocuri" in internet. Culmea este ca sunt oameni respectabili cu o oarecare pozitie in societate, poate au si copii si se lasa antrenati in asa ceva. Poate ar trebui sa incercam sa uitam tot ce s-a intamplat pana acum si, sa incercam sa ne cunoastem mai bine, sa refacem ceea ce se mai poate pe acest site atat de util si, sa dam un exemplu tinerilor care intra aici. Daca vrem toti, se poate.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: