Meme ai si u dreptate in felul tau dar e si el un membru atata timp cat intra pe Tpu.Sa ii acordam o sansa
Ha. ce chestie
cine esti? eu chiar nu auzisem de tine, pana acum
lasa mah ca asa iesi un pic in evidenta, f bine ai facut
Da si chiar mai mult decat atat. De fapt stii tu ce spunea si el, acum s-a convins dar poate mai tarziu...
Draga mea fiecare este liber sa aleaga ceea ce vrea sa faca, hotararea iti aapartine in totalitate, asa ca importanta este decizia ta.
Bine ca ai venit! Bine ca ai vrut sa pleci! Bine ca te-ai razgandit!
Prietene, tu esti un EMO neinteles?
Si, te-ai convins de faptul ca esti cantitate neglijabila pentru TPU? asa cum suntem de fapt toti? sper sa-ti fi venit mintea la cap, si sa intelegi ca nimanui nu-i pasa de tine.
Clau7878, parca ai fi frate cu andi20cm.de fapt sunteti prieteni.nu inteleg de ce atata tam-tam. daca vrei sa pleci, o pòti face in liniste, daca doresti sa stai, nu iti cerem bani.asa ca ne este indiferent. poate chiar esti unul si acelasi cu andi20cm.insa nu ne intereseaza.
Mumoasa.ai baut ceva?
El nu face parte din familie daca pune o intrebare de ramas bun(nu ca i-ar pasa cuiva ba cocalare) si dup`aia zice ca s-a razgandit./om degeaba
Asa ca vreau sa rectifici cuvintele
Da, iubita?:*
Ce rai sunteti lol ce aveti ma cu saracu baiat asta e vroia sasi verifice gradele subzera ba taica nu mai face ma si tu asa ce vrei sa se sinucida fetele pe aici of ce ma fac eu ma cu voi
anonim_4396 întreabă:
Daciu_Andrei_1990 întreabă: