Iti zic eu! Du-te si distreaza-te in felul tau! Eu unul am mers la banchet doar ca sa nu ma vorbeasca de rau colegii si m-am matolit bine apoi chiar am vomitat, dar nu de la bautura ci de la un parfum. Iti zic eu e ok daca te duci si mananci si tu ceva pe acolo sau bei, sa nu-ti pese de dans si de-astea ca nu are importanta. Distreaza-te cum poti, dar nu-i lasa sa te barfeasca si alea alea ca e pacat. Eu m-am dus la banchet in blugi si adidasi, sincer.
Du-te la banchet și nu te mai stresa atât, nu-i capăt de țară dacă nu știi să dansezi. Dacă nu te complici e simplu, te miști puțin de pe un picior pe altul și gata. Poți să-i rogi pe ai tăi să te învețe, dacă sunt de treabă și te înțelegi bine cu ei, o să râdeți cu lacrimi .
Ar fi păcat să ratezi banchetul dintr-un motiv atât de prostesc, momentele astea nu se mai întorc și-n viitor ai să le regreți.
P.S.: Să bei cu măsură, riști să cazi în ridicol dacă te îmbeți și te dai în stambă.
Distracție plăcută!
Pai te duci la banchet pentru ca te simti bine cu colegii tai nu pentru ca stii sau nu stii sa dansezi. Daca nu te duci o sa te oftici ca nu te-ai dus macar sa stai la o masa si sa te uiti la ei...:0 In locul tau as prefera sa merg ca sa povestesc si sa ma distrez nu neaparat dansand. Si pun pariu ca si ceilalti vor fi gata sa-ti arate macar baza dansului, dacat te lasi dus de val!