| Mindfulness a întrebat:

M-au prins jandarmii azi pe tramvai și m-au taxat cu o amenda de 100 de lei ( minim )

De obicei cat da amenda daca te prinde? Mi-o spus acel jandarm că mi-o dat minim din cauza situației mele ( părinți decedați)
Colega lui parca voia să îmi dea o amendă mai mare dar a avut empatie jandarmul nu știu ce ii spusese,"că el se baga sa tacă așa amicește"
La mențiuni am zis că nu am nimic de menționat, obiectat! Nici nu cred că aveam ce sa menționez, am incercat sa le spun că nu am găsit chiosc sa cumpăr bilet dar nu am înduplecat pe nimeni! Voi ați fi scris ceva la menționat? Eu cred că nu ai ce comenta sa te scoți!
Mi-a transmis că pot plati și în 2-3 luni amenda sau 30 de zile
Voua cat v-a dat amenda?
Și nu înțeleg ce au femeile cu mine de nu mă suporta,nici unde m-am angajat, acum o jandarma, la păcănele angajatele! Ce naiba au femeile cu mine? Eu sunt civilizat, de abia ies din casa din cauza anxietății, sunt mai moale de când am anxietate generalizata dar nu știu ce tot au femeile cu mine!? Într-o fabrică nici nu mă cunoștea una și nu mă suporta tot avea ce avea cu mine. Vad că au bărbații mai multa empatie, înțelegere față de problemele mele nu femeile! De ce sunt așa de dușmănoase femeile astea, ostile și chiar rasiste?
Ce pot pati daca nu plătesc amenda? Voi aveți amenzi neplătite?

Răspuns Câştigător
| Cinic a răspuns:

Daca stai la oras ai N oportunitati de munca, mai ales in orase industrializate. Oamenii sunt diferiti. Ecuatia este relativ simpla, pe unde te duci de de barbati rai si femei rele. Nu ai ce sa faci boss. Eu la munca interactionez mai prieteneste fix cu doamna in varsta, inca doi colegi cu care mai plec uneori in mini vacante si colegul de langa mine. In rest salut si la revedere. Pentru transport iti recomand bicla! Mai ales ca acum sunt si super ieftine si fiabile. Faptul ca iesi din casa si ai experiente negative este un lucru mult mai bun decat sa stai inchis in casa doar ca sa te simti " safe". Tu tot incearca joburi, schimbale, nu iti convine pleaca. 1 job, 2, 3, 10 sunt sigur ca vei gasi pana la urma un colectiv decent.

18 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Ca NU ai găsit casa de bilete NU este o scuza sa mergi " pe blat "! În ce oraș? Din ce știu în multe orașe se poate plăti de pe telefon *( SMS sau scanezi un QR cod cu o anumita valoare de preț * ( pe o linie, zilnic, săptămânal ) apoi îți vine mesaj pe telefon cu suma plătită și valabilitatea! Zi mersi ca a fost DOAR 100 Lei!
Nașpa!
Plătește și NU te complica aiurea! Îți trage bani din cont sau poți ajunge pe la facultate! Apoi NU îți poți plăti taxele locale dacă NU ai amenda plătită!

| Cinic a răspuns:

Bossule daca te-a prins aia este, n-ai ce face! Vei plati 100 de ron. Te-ai riscat si ai pierdut. Cat despre femeile de la tine de la munca, cred ca esti tu ginionist. Am o singura colega cu care pot spune ca ma inteleg bine, o doamna la 50 de ani. Inca vreo doua colege care fac parte din aceiasi echipa cu mine dar alea sunt toatl neutre cu mine. Abia le dau buna dimineata si abia imi dau buna dimineata. Nu au nimic cu mine personal asa sunt ele mai cu nasul pe sus. Eu cu sefa am probleme, cred ca noaptea se gandeste cum sa imi f***a mie ziua de munca. Dar cel putin asa este cu jumate din echipa, asa este ea, are preferatii ei si lingăii ei laughing
Am mai interactionat cu inca doua tipe prin intermediul colegei mele, doamna de 50 de ani, foarte dragute si sociabile. In general la vechile joburi si chiar cand am lucrat afara intodeauna m-am inteles mai bine cu femeile. Unii barbati colegi erau laudarosi si mincinosi si unii chiar aveau nevoie urgenta de un dus laughing

| MistarGoGu a răspuns (pentru Cinic):

Am la Chișinău un " medic - raket " cu peste 12 ani de facultate *( chirurgie plastica )! Face băiatu ala niște operații... o somitate!
Sunt sigur ca șefa ta ar avea nevoie de o mica intervenție maxilo -faciala!

| Mindfulness explică (pentru MistarGoGu):

Le-am zis au zis că nu îi interesează! Că m-au prins in transportul in comun și nu am avut bilet! Daca te referi la mențiune aia o rămas la mine când a scris datele nu la ei,adică dacă o rămas la mine ar trebui cu ea la primărie să merg și să fac contestație, și șansele sunt foarte mici sa câștig contestația neavând bilet, nu interesează pe nimeni acest lucru.
Nu am eu taxe de platit, eu de abia pot sa ies din casa din cauza anxietății! Trebuia să ii zjc că am probleme la mansarda dar tot nu cred că scăpăm! Noi ăștia cu depresie, cu anxietate nu ar trebui sa plătim nimic! Dar eu nu am pensie!

| Cinic a răspuns (pentru MistarGoGu):

Sefa mea ar avea nevoie de doi negrii cu niste castraveti lungi si grosi si sa fie regulata exclusiv in partea dorasala... dar ma tem ca o sa îi placa laughing

| MistarGoGu a răspuns (pentru Mindfulness):

Impozitul la apartamentul unde stai tot trebuie plătit *( sau ai scutire )? Doar deținătorii de certificat de Handicap au reduceri sau scutiri de taxe auto / teren / casa în funcție de gravitate! Grad de handicap! Dacă NU ai asemenea certificat trebuie sa plătești impozit pe locuinta!

| Mindfulness explică (pentru Cinic):

Hai că acum am anxietate,sunt moale ca bărbat,dar înainte nu aveam anxietate și unele tot se comportau urat,ostil! Ori că arat eu a tigan ori nu știu,dar eu sunt un tip foarte cuminte în realitate! Nu cred că există un roman sau tigan mai cuminte și civilizat decât mine! Oricum meritam că de ani de zile tot umblam așa,prea omniscient mă credeam! Daca nu aveam anxietate nu mai luam eu tramvai umblam pe jos!
Uite ce înseamnă să ieși din casă! Nu mai bine stăteam eu in casa cum stau toți anxioșii? Am ieșit cu simptome urate de tremur al corpului,agitat,înspăimântat, cu capul in pământ și tot m-am expus! Și eu am agorafobie nu ce rahat au alții care se plâng ca nu pot ieși deloc și nici măcar nu au o anxietate gravă! Eu m-am expus și lumea deja m-a etichetat fiind nebun! Dar de când un om cu anxietate e nebun? Că eu știam că nici măcar nu e o boala psihica, adica nebuni sunt cei cu psihoza, schizofrenie nu cu anxietate! Sau lumea nu știe ce e anxietatea, sau crede că am ceva mai grav cum e Parkinson că tremur când ies! Cert e, că trăiesc într-o țară de inculți! Eu nu sunt nebun sunt doar foarte anxios! Poate că nu trebuia să mă expun cu o anxietate așa de horror sa îmi strică imaginea? Trebuia poate sa stau mereu in casa cum fac unii și să nu ies afară să mă vadă toată lumea cum mă ia naiba de la anxietate pe strada! Ori sunt războinic că am ieșit așa și m-am expus ori nu am minte multa.

| MistarGoGu a răspuns (pentru Cinic):

Tot Ghenadie al meu face treaba mai buna cu trusa de construcții *( ciocan & clește)! Oferă și plata în €, $ SAU Crypto! Începând de la 500 € / Operație!
Manichiura, pedichiura, ședințe BDSM cu bice, curele, cozi de matura... tot ce imaginația și portofelul clientului poate susține!

Așa e in fabrica numai de ăștia vezi care nu sunt prea educați!

| LovelyGirl4u a răspuns:

Eu cred că femeile sunt mai rele, nu au ceva cu tine, așa sunt ele

| Mindfulness explică (pentru LovelyGirl4u):

De aia sunt unele bătute mar de golani, își merită soarta!

Da,unii mi-au zis că nu pot cu anxietate ieși deloc! Nici măcar cu Xanax! Doar in curte. Eu am ieșit și m-au văzut mulți, m-am făcut de cacao,dar așa sunt eu nu îmi place să pierd,sa ma dau bătut nici dacă am cele mai grave boli! Parca nu sunt uman,și față îmi tremură de la anxietate și am fost văzut de fete și băieți,cei din zona știu că am așa ceva, evita sa se uită atent la mine știu că dacă se uită incep sa tremur! Și așa și e! De multe ori auzeam " nu te uita la el" deja oamenii știu ce probleme am din zona. Mi rușine, sunt stânjenit, e o umilință dar asta e, nu am ce sa fac! Dar mi rușine că lumea și-a dat seama. Cred că o să fiu discriminat daca incerc sa cunosc o fata!

| J0B0MAT a răspuns:

Tot femeile au ceva cu tine când te amendează conform legiilaughing
Ești în stare să omori pe cineva și să te plângi că au ceva cu tine fiindcă te bagă la închisoare.
Omule, nu are nimeni nimic cu tine, atât timp cât îți vezi de treaba ta.Dar dacă mintea ta e plină de scenarii negative în care înjuri pe toată lumea și consideri că toți sunt nebuni, numai tu nu, din cauza asta ajungi să faci probleme și oamenii își dau seama că ceva nu e în regulă la tine și te vor respinge.
Altădată când mergi cu autobuz, tramvai, ia-ți bilet din timp.Nu știu din ce oraș ești, însă din câte știu eu în cam toate orașele poți lua bilet și prin SMS, aplicație sau plăti cu cardul în mijlocul de transport.
Amenda trebuie să o plătești, altfel îți pot pune poprire, ți-o bagă la taxe și impozite, o să o plătești până la urmă oricum ar fi.

| Cinic a răspuns (pentru Mindfulness):

Pai nu te-ai facut de cacao, din contra bravo tie ca incerci sa iti depasesti conditia. Ce daca prostii rad de tine sau te judeca, pana la urma aia nu au nici o valoare pentru tine, nu au nimic sa iti ofere.

Mulțumesc frate pentru toate cuvintele, ai tot respectul meu! Ai dreptate, nu mai că așa se manifestă anxietatea îți pasă prea mult ce cred unii despre tine. Vad că pe TPU mai sunt oameni faini, in realitate e coșmar ce oameni de rahat sunt!

| Mindfulness explică (pentru J0B0MAT):

Mereu mi-am văzut de treabă mea.

| Cinic a răspuns (pentru Mindfulness):

Nu ai pentru ce! Doamne ajută'.

Tu parca ziceai că ești antisocial,tu ești prea domn sa fii așa,ăștia de obicei sunt ghiolbani rău,nu au empatie; nu se duc la munca, tu te duci la munca și te și tii! Mai degrabă sunt eu antisocialhee hee
Dar semeni puțin cu useru simpatic, e bine că oferi răspunsuri utile, ajuți comunitatea un antisocial imediat își pierdea contullaughing am studiat tulburările astea si știu cum sunt oamenii ăștia.