| sweetys a întrebat:

Ma ajuta si pe mine cineva? Cunosc cateva persoane care spun intr.una ca adora fetele care nu se machiaza, care sunt cat mai naturale, dar vorbesc si dau like.uri numai cu fete care le iei machiajul cu spaclu de pe fata, iar daca ies in oras tot cu astfel de persoane stau si vorbesc. Fiinca una dinte acele persoane m.a calcat zilele astea pe nervi vreau sa ii bat obrazul in legatura cu cele spuse mai sus. As vrea un status sau un citat. Gen: ador baietii care spun ca iubesc fetele care nu se machiaza dar ei i-as numai cu ziduri proaspat renovate. Nu am nimic cu persoanele care se machiaza dar ce e prea mult e prea mult l.

3 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

"Te machezi sau lasă, sunt urâtă și grasă"

| Wøodenpints a răspuns:

Mie-mi place să le spun "de ce ți-ai întins mâzga aia grețoasă pe tine? nu e ca și cum ai mai putea repara ceva la fața aia sau să crezi că arăți mai decent cu niște machiaj pe ea".
Cât despre ăia care spune că nu-i place dar de fapt îi place, e un om de căcat și nu are rost să-i mai dai importanță existenței lui.
Da, sunt destui care preferă tipele care nu se machiază (sau măcar nu zilnic și nu în exces). Au mai multa naturalețe, personalitate, și-s conștiente că dacă se mâzgălesc pe față o să atragă oricum atenția doar oamenilor superficiali.

| CosminFlo a răspuns:

Felicitari te sustin! Urasc adolescentele care se machiaza "sa arate mai frumos". Exemplu: Am o prietena se machiaza nu mult si mai rar, dar in modul asta a capatat foarte multe cosuri pe fata, si am o alta prietena care nu cred ca s-a machiat vreodata in viata poate doar la niste ocazii foarte speciiale si nici atunci (cum zici tu " ca un zid proaspat renovat")si nu are aproape nici un cos. Deci, te sustin. big grin