Lumea daca ignora pe cineva sincer si normal inseamna ca ea are un defect grav nu noi care incercam sa ne integram dar nu ne primeste nimeni. Invata sa te descurci fara ei sant optiuni alternative pentru a fi fericit fara sa ai cunostinte pentru ca prieteni niciodata nu vor exista.
„Lumea parcă e prea rea, iar eu parcă sunt prea moale." acestea sunt cuvintele magice spuse de tine! Te simți singur, fără nici o persoană care să te înțeleagă, dar chiar ai nevoie de diferite persoane pentru a te simți fericit, împlinit?
Înaitând cu vârsta îți va seama că lucrurile în viața ta nu se vor simplifica deloc, vor deveni din ce în ce mai complexe, mai problematice. Înțeleg că ești obișnuit să stai alături de toată gașca ta de prieteni, iar acum când vezi că încet, încet ești înlăturat din grup te simți singur, prea singur.
De ce crezi că ai o problemă? De ce crezi că trebuie TU să te schimbi? De ce nu încerci să te bucuri de viață atât timp cât o mai ai? De ce nu îți găsești ale preocupări? De ce nu faci toate lucrurile de care ți-e frică, fără a te gândi la consecințe?
Încearcă să-ți faci alți prieteni, și fii mult mai sociabil decât ești acum, comunică chiar și cu oameni necunoscuți, online. Bucură-te de fiecare clipă a vieții tale, pentru că dacă nu faci asta acum, mai târziu vei regreta nespus de mult!
Buna! poate ca este doar o perioada..cred ca toti avem mai devreme sau mai tarziu astfel de momente..clipe in care ne simtim singuri.
daca ai 18 ani, probabil vei merge ( daca nu esti ), la facultate. Iti sugerez sa mergi in alt oras, sa schimbi putin peisajul...sa incepi de la ), cum ar veni. Acolo poti avea o noua identitate, poti lasa in urma asa-zisii prieteni de aici, si poate in alta parte lumea este mai altfel. sper, desi nu prea cred, in fine.
In ziua de azi nu prea se mai poate vorbi de prieteni, in adev sens al cuvantulu, poate doar amici. cat despre prietena..nu ai gasit fata potrivita, dar nu este timpul pierdut. Mie imi place sa cred, si am observat de foarte multe ori, ca lucrurile frumoase se intampla atunci cand le astepti cel mai putin.
incearca sa faci ceva ce iti place, sa iti dezvolti un talent..sau ceva nu stiu, si astfel timpul va trece mai repede, si nu stii ce oportunitati iti va oferi viata.
Altceva ce sa zic...asta este doar un moment din viata ta, vei avea multe altele mai grele poate.capul sus, si fa ceva pentru tine, orice, nu stii niciodata cand iti va folosi. daca vei sta si te vei gandi ca" sunt singur trist...etc" nu vei rezolva nimic. ia atitutine, incearca una, incearca alta.9 nu ma refer la fete, ci la moduri de a-ti petrece timpul), si pana la urma vei ajunge la un rezultat.
Succes!
Inseamna ca lumea din jurul tau are o viata, iar tu esti agatat de niste idei. Nu te forta, fa lucruri care-ti plac si mai da-le incolo pe toate. Vin ele de la sine mai apoi. Nu lumea are o problema, nu ei sunt prinsi in starea asta, tu esti cel cu problema.
Poate fi o perioada a adolescentei, dar poate nu. Am trecut si eu prin aceasta pasa a vietii si am 23 de ani si inca ma mai bantuie anumite momente intunecate. Nu poti astepta ca lucrurile sa iti cada din cer si pur si simplu sa te trezesti intr-o buna zi ca viata e frumoasa. Tu trebuie sa iesi din casa si sa faci ceva! Daca nu iti place cum stau lucrurile, schimba-le! Nu esti un copac! Ar trebui sa incerci ceva nou, o activitate care probabil te va scoate din casa si vei face putina miscare. Recomand sa iesi la o plimbare prin natura, undeva in padure si inconjoara-te cu natura. Singurul ajutor ti-l poti oferi singur. Daca vrei prieteni, trebuie sa fi o persoana placuta si mai pozitiva. Fa ceva numai pentru tine si sufletul tau si vor fi oameni care vor aprecia si vor vrea sa fie prieteni cu tine. Totul este sa vrei!
Nu te mai gandi la ce gandesc altii si ce parere au altii despre tine. Fi pozitiv! Fi tu!
Succes! Sunt sigura ca o sa il ai! Eu te sustin!
Salut.
"ma simt singur, izolat, trist, deprimat, parca ma fortez sa zambesc. ""Nu mai am niciun prieten".Nu e de mirare asta avand in vedere ca in ziua de astazi prietenii sunt o raritate(ma refer la prietenii adevarati, ca falsi gasesti la orice colt de strada).Mai nou prietenii iti sunt prieteni doar la bine si cand au ei nevoie de ceva, la rau sau cand ai tu nevoie de ceva toti se fac nevazuti.Nu are rost sa te simti asa rau pentru ca nu ai prieteni.Decat sa ai langa tine niste oameni care doar vor ceva de la tine, niste oameni falsi, mai bine singur.
"de fete sincer mi s-a acrit". Dragostea este o c... dar si cel mai frumos sentiment.Stai linistit, odata si odata, poate chiar cand te astepti mai putin va veni acea persoana speciala si pentru tine.Toate cele bune.
Iti recomand "The secret", e un documentar care iti va deschide ochii simintea spre o viata mai frumoasa. Succes