anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma astept la mesaje pline de rautate, ca asta-i lumea, asta sunteti voi majoritatea plini de satisfactia rautatii. De ce sunteti rai, rautaciosi cu persoanele cu diverse sindroame? sau cu persoanele care nu sunt frumoase fizic?
Haideti sa va vad rautaciosilor, ca abia astept sa va bag la Ignore, macar sa scap de voi! Hai fiti barbati, barbatilor si femei, femeilor! Aratati tot ce puteti!

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu unu nu sunt rau, rautacios cu persoanele care sunt urate, pur simplu sunt sincer, la inceput nu-mi face placere sa vorbesc cu ele, prima impresie conteaza, si in cazul meu pentru alte persoane, acum cu sindromele, nu e vina ta ca le ai deci de ce as fi?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu sufar de 'satisfactia rautatii', dar si de corectitudine.
Nu m-as lega niciodata de cineva care nu a facut nimic. Nu judec dupa aparente.
In schimb, daca sunt atacat, sau cineva vorbeste de-a polea, nu ma mai satur sa fiu rau... Al dracului de rau.

| Freya1 a răspuns:

Eu nu ma cert cu tine si nu o sa fiu nici rea deoarece nu mi-ai facut nimic, nu ai facut o afirmatie rautacioasa la adresa mea etc...

| OldSoul a răspuns:

Da, asa e, e lumea rea.

Dar daca tu te victimizezi, si tii cont de parea lor, nu vei schimba nimic, ba mai mult, le vei oferii satisfactie.

"Tine capul sus cand ai sabia la gat
Si sabia nu o sa taie cum calaul ar fi vrut!"

| mentholinks a răspuns:

Imi pare rau ca esti bolnav si urat. Ba nu.

| HazelEyes77 a răspuns:

Da intr adevar lumea e rea si egoista. De felul meu eu nu judec o persoana dupa aparente, nu arunc rautati gratuite si nu pun etichete oamenilor care nici n am avut ocazia sa i cunosc bine. Cu atat mai putin sa fac misto de aspectul fizic al cuiva, de imperfectiunile sau dizabilitatile lui. E josnic sa razi de un semen al tau, sa l batjocoresti. Nimeni nu e perfect si fara cusur in lumea asta. Din pacate se intampla des astfel de lucruri. Nu le permite sa ti otraveasca sufletul cu rautatile si veninul lor. Ceea ce crezi tu despre tine conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si tu nu esti plin de "satisfactia rautatii"?