"moldoveni fara cei 7 ani de acasă".....asta se aplica doar la moldoveni?
Moldovenii și țiganii sunt in general needucați in Romania! Bețivani și drogați,nu toți dar ei sunt care comit și crime multe și jafuri și se comporta aiurea peste tot unde se duc! Sunt și moldoveni intelectuali cu bun simt,dar rar
Eu am avut prieteni moldoveni dar erau toți la fel,sa nu mai zic că numai manele ascultau. Ești moldoveanca? Nu știu, dar nu mi se pare ok sa scuipi pe strada ca borați, la mine de obicei țigani și moldoveni vad care fac așa. Vad și în piețe moldoveni care fluieră ca in codru, și prin magazine! Nu cred că tine neapărat de asta, dar e penibil ca român să ai comportament de gipsy! Până la urmă românii urăsc țiganii de moarte dar se comporta la fel ca ei! Foarte multi romani vad in zona care scuipa după ce horăie flegma scuipa de nu ai văzut așa ceva! Și chiar când trec pe langa mine! Unii au impresia că dacă sunt panicat pe strada de la anxietate nu le pot aplica o lecție!
Peste tot sunt oameni needucati. Regiunea Moldovei nu e una din cele mai dezvoltate dpdv economic, acolo oamenii sunt mai săraci si obisnuiti cu munca fizica, poate nici nu au asa multe posibilitati (aici mă refer la cei care stau la sat/tara, nu la cei din orasele mari) si, pentru a-si alina necazurile, recurg la bautura.
"Ești moldoveanca?"- parintii mei, da.
Cu moldovencele nu am nimic,sunt bune la pat,sunt sigur că și tu ești.
Sunt la oraș ăștia,dar nu am ce face,nu pot sa ii bat pe toți,sunt prea multe primate! Eu sunt și mega anxios și furios și agresiv, cred că sunt unic
Sper sa îmi controlez comportamentul că am fost atâția ani un exemplu dar sunt furios că nu pot sa scap de anxietate și unii sunt și nesimțiți, needucați. De pe tarla zici că au venit! Sa vezi in magazine cum fluieră. Ăștia care sunt corciți sunt așa, tu ești autentică, și pe tine te acept oricum ai fi! Sa aline necazul de la etajul 10! Eu m-am saturat de ghiolbani, nu au ce căuta într-un oraș așa frumos.
Lasa bre, nu-i mai baga in seama ca albesti in cap inainte de vreme
Deja am albit puțin
Nu știu ce vor sa îmi demonstreze,unii nu realizează cat sunt de nebun daca mă enervez! Se bazează că: asta are anxietate nu face nimic,ii e frica și de umbra lui,și deodată se trezesc la reanimare! Că știu cum sunt la nervi,nu iert nimic!
Tu ești o moldoveanca educata,altfel te persecutam și pe tine, dar cu femeile nu prea am nimic, indiferent ce nație este, daca sunt frumoase le iubesc pe toate și dacă sunt naspete le dau pace, eu iubesc femeile cu bărbații am ce am!
Unii zic că aș fi și așa, pe lângă alte denigrări. Sa le dea Dumnezeu sănătate la toți până ieri! Din prost, handicapat, nebun nu sunt scos! Daca mă făceau așa oameni smart, cu IQ din 3 cifre lăsăm capul în jos, nimic nu aveam de obiectat! Dar toți analfabeții și agramații se găsesc sa se umfle in pene, și coarde de astea care nici mucii nu știe să, și i-a de la nas!
Nu conteaza de unde sunt, orasenii sunt la fel de needucati. Si eu ma enervez cand trebuie sa ocolesc scuipati pe orice trotuar pe care merg dar ce sa facem acum, ne mutam intr-o tara civilizata daca pe asta nu putem sa o schimbam