anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma bucur ca toata lumea s-a impacat cu toata lumea. Acum in cinstea IOANEI in primul rind, deoarece este sarbatorita noastra si apoi in cinstea impacaiunii, vreti un pahar de whisky? Sau orice altceva, eu am mereu barul plin si inclusiv bere rece la frigider.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
22 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

La multi ani, Ioana!

Sensei: drooling

| Flav a răspuns:

In cinstea ioanei beau si eu un pahar de whisky, desi de la tarie dupa 2-3 pahare ma pierzi complet rolling on the floor

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Hai ca ma alatur si eu voua big grin Dar te rog @Sensei.Bro sa ne aduci si niste sucuri ca eu nu consum alcol happy
Sa nu uiti muzica laughing

| Leea1234 a răspuns:

Felicitari Ioana!
si cine s-a impacat cu cine?
am pierdut sirul!
si eu ca de obicei, nu servesc decat cola! mai am 2 zile de antibiotice!

| Leea1234 a răspuns:

Bro, cred ca restul s-au bagat la nani! deh maine e luni!
eu cred ca am sa le urmez exemplul, ca deh nu toata lumea are privilegiul de a avea concediu, ca tine! petrecere frumoasa in continuare! ahh si in legatura cu paharele alea...las ca termin eu antibioticele, si vezi tu care pleaca ca rama acasa!

| Dara a răspuns:

Vad ca ati ramas doar voi. Doamnele au voie sa ia parte la petrecere?

| Dara a răspuns:

Bro, din pacate eu nu sunt obisnuita cu alcoolul si probabil ma ametesc doar cu mirosul de whiskyhee hee va las pe voi sa va cinstiti.
@Enigma - multumesc, dar daca nu mai sunt fete merg si eu la culcare. Oricum vad ca nu prea are lumea chef de party.
Noapte buna tuturor!

| funnymantm a răspuns:

Pfo mi-am adus aminte. n-am baut azi. BRB laughing

| dyav0litza a răspuns:

Si sa nu uitam sa cinstim pentru noul cuplu TPU nony si bubu

| nu conteaza_8511 a răspuns:

As vrea un pahar de somnhappy Nu dorm noaptea prea bine si toata ziua is adormitatongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A votre sante happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar cine cu cine era certat, ca nu am inteles? rolling on the floor
iar cat priveste invitatia ta, voi avea grija sa te tii de ea. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@flav-lasa ca te gaseste ioana. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai enigmo nu-i nimeni certat, gata, s-au facut impacaciunile laughing
Flav lasa ca daca te faci manga asa usor, te legam de scaun dupa cele treipahare sa ramii cu noi la chef. Aplicam aceeasi metoda ca pentru Ioanaa, ca si ea e prastie dupa juma de pahar rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dara esti binevenita alaturi de Andrutza si toate fetele care mai doresc sa vina. Doar sa ne spuneti la cite pahare rezistati, sa nu va vad pulbere prea devreme, ca bairamul fara femei, nu mai e bairam, e un fel de petrecerea burlacilor big grinbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@dara-cu cea mai mare placere, insa sa nu fie prea putine pentru noi.asta ca sa nu ne certam. laughing
bine ai venit la petrecere!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai, daca toti v-ati bagat la somn, atunci nici eu nu mai stau.noapte buna tuturor si sa nu beti prea mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dara am si cola, pepsi, compot de ananas si toate reci ca gheata, cind te trezesti poti servibatting eyelashes
Andrutza am si eu concediu, dupa trei ani, am concediu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ardnaxur1961 scuza-ma ca nu am facut-o mai devreme. Uite paharul si spune-mi repede cu ce doresti sa te racoresti. Vreau sa-mi repar greseala happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Un pahar cu whisky şi 3 cuburi de gheaţă, te rog.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La multi ani Ioana :*
Bro... whisky vreau si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Perfect fetelor, whisky-ul si racoritoarele sint servite. A votre sante.